fbpx

mamaia.jpg

Când toată lumea pune pe Facebook imagini cu vacanța de la mare parcă îți piere cheful de muncă și ai vrea să faci un drum până pe litoral, fie el și cel românesc.

O căutare de câteva minute pe booking a fost suficientă pentru a mă îngrozi de prețurile practicate de hotelurile din Mamaia, de exemplu.

Astfel, la un hotel de patru sau cinci stele, o noapte de cazare în acest weekend depășește frecvent 1000 de lei și ajunge chiar la 2.900 de lei, așa cum se poate vedea mai jos.

Cert este că la acești bani ai alternative mult mai bune și acces la plaje de pe malul altor mări, precum Mediterana sau Adriatica.

Chiar și în stațiuni cu mai puține fițe, o noapte de cazare la un hotel de trei stele variază între 350 și 500 de lei, fără mic dejun, în plin sezon. Merită acest efort?

Tu cât ai plătit pentru vacanța la malul Mării Negre și cum au fost condițiile de cazare/masă/plajă? Scrie-ne pe Facebook/Observatorul Prahovean sau pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

iaki.jpg

2.jpg

1.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg