mamaia.jpg

Când toată lumea pune pe Facebook imagini cu vacanța de la mare parcă îți piere cheful de muncă și ai vrea să faci un drum până pe litoral, fie el și cel românesc.

O căutare de câteva minute pe booking a fost suficientă pentru a mă îngrozi de prețurile practicate de hotelurile din Mamaia, de exemplu.

Astfel, la un hotel de patru sau cinci stele, o noapte de cazare în acest weekend depășește frecvent 1000 de lei și ajunge chiar la 2.900 de lei, așa cum se poate vedea mai jos.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cert este că la acești bani ai alternative mult mai bune și acces la plaje de pe malul altor mări, precum Mediterana sau Adriatica.

Chiar și în stațiuni cu mai puține fițe, o noapte de cazare la un hotel de trei stele variază între 350 și 500 de lei, fără mic dejun, în plin sezon. Merită acest efort?

Tu cât ai plătit pentru vacanța la malul Mării Negre și cum au fost condițiile de cazare/masă/plajă? Scrie-ne pe Facebook/Observatorul Prahovean sau pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

iaki.jpg

2.jpg

1.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.