fbpx

WhatsApp-Image-2018-03-12-at-160259.jpeg

Pentru foarte mulți proprietari de afaceri din Ploiești organizarea unui team building se dovedește de multe ori o adevărată provocare, atât materială cât și de timp consumat, și, nu de puține ori, se sfârșește cu participarea a doar o parte din angajați. Asta deoarece, deși și-ar dori asta, nu toți au timpul necesar să plece la munte sau la mare cu firma.

De cealaltă parte, mai există și o categorie de angajatori care preferă să dea o masă la restaurant în cinstea angajaților, însă, de cele mai multe ori, această variantă se poate dovedi... plictisitoare.

Ei bine, iată că există și alternative care reușesc să împace ambele tabere și să strângă laolaltă toți angajații. Recent, la Ploiești s-a deschis primul escape room din Prahova, The Mind Escape Ploiești, care respectă întocmai modelul de succes elvețian.

Aici poți organiza cu mare ușurință un team building de succes pentru angajații tăi pentru că locația, ultracentrală de altfel, îți oferă tot ce ai nevoie dar și ceva în plus. Sunt trei escape room-uri cu tematici diferite, care îi vor capta pe angajații tăi și îi vor face să realizeze ce înseamnă munca în echipă. De la evadarea dintr-o piramidă până la simularea jafului perfect, The Mind Escape Ploiești oferă participanților condiții absolut fascinante de petrecere a timpului.

Pe lângă asta, escape room-ul din Ploiești dispune de toate ingredientele unui eveniment corporate de succes – fie că este vorba de un team building, de o conferință sau de o activitate în echipă pe care vreți sa o desfășurați în afara sediului companiei.

Locația de pe Strada Gh. Gr. Cantacuzino, nr. 23A dispune de o sală de conferințe de până la 80 de locuri, cu facilități audio și video pentru a face prezentări, ține discursuri și multe altele. Aveți, de asemenea, posibilitatea rezervării spațiului de divertisment, pentru a da o mică petrecere/recepție. Capacitatea spațiului este de până la 100 de locuri.

Pentru a rezerva un eveniment sau pentru a obține o ofertă de preț, puteți contacta echipa The Mind Escape Ploiești la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la tel. +40 770 144 834.

(P)

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro