parking-albena.jpg

Una dintre cele mai căutate stațiuni de pe litoralul bulgăresc de către turiștii români este, cu siguranță, Albena. Pentru a limita poluarea, autoritățile locale au impus noi restricții accesului cu auto spre plajă.

Preferată în special de familiile cu copii, Albena oferă numeroase avantaje turiștilor atrași mai ales de sistemul all-inclusive.

Întrucât parcările hotelurilor în sezonul estival sunt arhi-pline, autoritățile locale au amenajat noi locuri de parcare și au impus tarife diferențiate în funcție de distanța până la plajă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Astfel, potrivit amfostacolo.ro, zona albastră oferă turiștilor mai mult de 1200 de locuri de parcare, în timp ce stațiile pentru autocare vor crește capacitatea până la 800 de locuri de parcare, cu shuttle autobuz electric gratuit pe doua rute.

Citește și Cum arată cele mai bune plaje din România, care au primit certificarea Blue Flag. Galerie FOTO

Binecunoscutele atracții turistice – trenulețele electrice – vor fi puse la dispoziția oaspeților resortului la un preț special de 3 Leva /~1,5 euro.

O a doua scară rulantă catre zona de shopping și plajă va fi funcțională începând cu luna mai pentru confortul turiștilor cazați în zona parcului. Aceste facilități vor fi de folos oaspeților care au parcat în zona Lazur.

Costuri parcare:
– Parcare pentru autocare: 2,5 euro/ autocar/ zi, în limita locurilor disponibile
– Zona Lazur: gratuit, în limita locurilor disponibile
– Zona Albastră: 5 euro/ mașina/ zi, în limita locurilor disponibile
– Zona Verde: 10 euro/ mașina/ zi, în limita locurilor disponibile

parking-albena.jpg