jurassic-fallen-kingdom-trailer-.jpg

Lansat pe 48 de piețe internaționale de film, lung-metrajul de acțiune a cucerit și publicul din România, reușind încasări de 1.301.491 lei, potrivit digi-film.ro.

"Jurassic World: Fallen Kingdom" a debutat pe primul loc în box-office-ul țărilor în care a fost lansat, cele mai mari cifre ale încasărilor înregistrându-se în Coreea de Sud (27,2 milioane de dolari), Irlanda și Marea Britanie (19,9 milioane).

La noi, povestea de acțiune cu dinozauri a surclasat "Deadpool" și "Taxi 5", care s-au plasat pe locurile 2 și 3 în topul preferințelor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În "Jurassic World: Fallen Kingdom", au trecut trei ani de când parcul tematic și stațiunea de lux de pe Insula Nubar au fost distruse de dinozaurii scăpați din captivitate. Insula este abandonată de oameni, iar dinozaurii care au supraviețuit sunt pe cont propriu în junglă.

Plin de aventuri, mister și suspans, acest nou capitol din "Jurassic World" prilejuiește reîntâlnirea cu personajele și dinozaurii pe care îi îndrăgim din capitolul anterior, ne promite noi întâmplări, mai terifiante și mai emoționante ca niciodată, odată cu introducerea în poveste a unor specii noi.

sursa: digi-film.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Social
  • Duminică, 14 Octombrie 2018
  • De Andra Ilie

Când trecem la ora de iarnă

România se pregătește pentru trecerea la ora de iarnă. Astfel, în noaptea dintre 27 și 28 octombrie ceasurile se vor da cu o oră înapoi, ora 04:00 devenind ora 03:00. Romanii se vor bucura astfel de o...

Economic
  • Joi, 11 Octombrie 2018
  • De Andra Ilie

De ce s-a scumpit laptele în magazine

Preţul laptelui crud de la poarta fermelor din România a crescut în luna august cu 8% faţă de perioada similară a anului trecut, fiind cea mai semnificativă majorare din UE, indică ultimele date ale...

Internațional
  • Duminică, 07 Octombrie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Presa străină despre referendumul din România

Presa internaţională a alocat spaţii consistente referendumului din România. Şi sunt multe publicaţii care nu se feresc să scrie că totul ar fi de fapt o încercare a puterii de a deturna atenţia de...

Internațional
  • Sâmbătă, 06 Octombrie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Atenționare de călătorie în Italia

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Italia că Serviciul de Protecţie Civilă local a emis un avertisment de cod roşu...