jurassic-fallen-kingdom-trailer-.jpg

Lansat pe 48 de piețe internaționale de film, lung-metrajul de acțiune a cucerit și publicul din România, reușind încasări de 1.301.491 lei, potrivit digi-film.ro.

"Jurassic World: Fallen Kingdom" a debutat pe primul loc în box-office-ul țărilor în care a fost lansat, cele mai mari cifre ale încasărilor înregistrându-se în Coreea de Sud (27,2 milioane de dolari), Irlanda și Marea Britanie (19,9 milioane).

La noi, povestea de acțiune cu dinozauri a surclasat "Deadpool" și "Taxi 5", care s-au plasat pe locurile 2 și 3 în topul preferințelor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În "Jurassic World: Fallen Kingdom", au trecut trei ani de când parcul tematic și stațiunea de lux de pe Insula Nubar au fost distruse de dinozaurii scăpați din captivitate. Insula este abandonată de oameni, iar dinozaurii care au supraviețuit sunt pe cont propriu în junglă.

Plin de aventuri, mister și suspans, acest nou capitol din "Jurassic World" prilejuiește reîntâlnirea cu personajele și dinozaurii pe care îi îndrăgim din capitolul anterior, ne promite noi întâmplări, mai terifiante și mai emoționante ca niciodată, odată cu introducerea în poveste a unor specii noi.

sursa: digi-film.ro