Social-media-addicted.jpg

Ce-i prea mult strică, spune o vorbă, şi este perfect adevarată dacă ne gândim la social media. Reţelele de socializare ne ajută să fim în legătură unii cu alţii, să descoperim oameni interesanţi şi locuri noi, dar psihologii ne atrag atenţia că din ce în ce mai multe persoane ajung la dependenţă.

„Cred că încercăm să ne rupem de realitate. La fel că la orice dependență, și dependență de social media este o dependență prin care ne rupem de ceea ce trăim în prezentul cotidian”, spune pentru Digi24.ro Alina Ciupercovici, psihoterapeut specializat în tratarea adicţiilor.

Jumătate dintre români stau pe Facebook, iar în ultima vreme prinde din ce în ce mai mult teren Instagram. Numărul celor care au cont pe această rețea tocmai a depășit un milion în luna martie și este de 11 ori mai mare decât în aceeași luna a anului 2014.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Vezi materialul video AICI

 


Opinii Voxpublica
  • Miercuri, 13 Iunie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Lăsați-o în pace pe Simona!

Biata Simona… Devenită un simbol național, prin muncă, dăruire, modestie și performanță la cel mai înalt nivel, Simona Halep a ajuns, fără voia ei, în centrul unei mari mizerii. Despre performațele Simonei nu...

IT&C
  • Miercuri, 13 Iunie 2018
  • De Mihai Popescu

Yahoo închide aplicația Messenger

Platforma Yahoo Messenger se închide oficial luna viitoare, după 20 de ani în care a fost printre cele mai populare şi inovatoare servicii de mesagerie. Platforma se va închide în data de 17 iulie....