turist-la-bustul-gol.jpg

O poză cu un turist la bustul gol a apărut săptămâna trecută pe panourile afișate la standul turistic al României, la cel mai important târg de turism din Europa, la Berlin. Angajatul care a comis gafa și-a dat demisia.

Pe toată perioada târgului de turism de la Berlin, România a avut una dintre cele mai amuzante imagini afișată pe panouri, imagine care s-a dovedit a fi o gafă de proporții.

Este vorba despre imaginea cu un bărbat supraponderal în pantaloni scurți galbeni stând cu capul plecat, pe o bordură, la bustul gol și cu tricoul pe un umăr. Jurnaliștii din presa internațională au remarcat imediat această imagine pe care oficialii români prezenți la eveniment au încercat să o acopere cu o boxă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit ministrului Turismului, Bogdan Trif, persoana responsabilă de această gafă și-a dat demisia din minister.

sursa: libertatea.ro

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.