d11.jpg

A trecut vremea când ”mersul la sală” era un moft, o fiță. Este drept că percepția a fost schimbată de apariția profesioniștilor, care au înțeles că ceea ce trebuie să ofere un club de fitness, o sală adevărată de forță, este mai mult decât un business bazat pe încasări din abonamente - este un mod de viață, unul sănătos.

Nu era suficient ca spațiul să arate bine. Nici aparatura de ultimă generație nu era suficientă. Fără îndoială, cele două elemente sunt indispensabile pentru un club de fitness, care se respectă. Există o a treia componentă, fără de care cei de la Titan Academy nu ar fi reușit să se impună ca brand autentic: profesioniștii care coordonează programele unui astfel de club, artizanii antrenamentelor cu sens. 

Unul dintre acești profesioniști este Dragoș Alexandru Constantin. Discret, cu foarte mult bun-simț, are răbdare cu toți cei pe care îi coordonează în programele de exerciții fizice de la Titan Academy. În spatele acestul calm și a profesionalismului sunt anii de experiență, despre care vorbește cu plăcere: ”La varsta de 8 ani am inceput sa practic badminton la scoala generala din coumna natala, castigand concursuri scolare am fost selectat in lotul de jucatori profesionisti de badminton ai Clubului Sportiv Matizol Ploiesti.In scurt timp am participat la concursuri nationale unde am fost observat de reprezentantii Clubului Sportiv Scolar Onesti,unul dintre cele mai insemnate cluburi la momentul respectiv. In anul 2004 a urmat transferul catre clubul din Onesti si inscrierea la Colegiul Sportiv “Nadia Comaneci”. Am petrecut 7 ani in cadrul acestui club,perioada in care am urmat sute de antrenamente de specialitate atat in tara cat si in afara hotarelor(Grecia,Turcia,Bulgaria),antrenamente care au dus la numeroase performante : multiplu campion national(2006,2007,2009), la diferite categorii de varsta (U15,U17,U19). Facand parte din lotul national de badminton al Romaniei am participat si la multiple concursuri internationale,fiind multiplu medaliat ( Locul 2- Campionatele Balcanice din Turcia 2006, Locul 3-Campionatele Balcanice din Grecia-2007).In urma absolvirii Colegiului Sportiv “Nadia Comaneci” am obtinut si un “Certificat de calificare profesionala nivelul 3 in handbal”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

In anul 2011 a urmat un nou transfer,catre Clubul Sportiv Universitar “Politehnica Iasi’,unde am activat timp de 3 ani si am obtinut doua titluri de campion national in proba de dublu masculin(2012,2013),doua medalii de bronz in proba de simplu masculin(2012,2013) si un titlu de vicecampion national in proba de dublu masculin(2014).Profitand de aceasta oportunitate am urmat si cursurile Facultatii de Geografie si Geologie din cadrul Universitatii “ Al.I.Cuza” din Iasi, specializarea Geografie.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Fiind familiarizat cu sportul si in general cu efortul fizic am decis sa urmez si “Cursul de Instructor de Fitness/Personal Trainer” (martie 2015) din cadrul “Wellzon Fitness Academy”,fapt ce a contribuit la o imbunatatire semnificativa a cunostintelor din domeniul fitnessului si la orientarea mea spre aceasta activitate. In perioada septembrie-octombrie 2017 am urmat cursul “Metabolic effect level 1” sustinut de Lincoln Bryden (U.K).”

Atunci când vă hotărâți să acceptați ideea că sportul, mișcarea în general, sunt condițiile pentru o viață sănătoasă, nu ezitați să treceți pe la Titan Academy, în Galeriile Comerciale din Ploiești, să stați de vorbă cu Dragoș. Va fi doar o chestiune de timp până când veți începe să lucrați cu el sau cu oricare dintre colegii lui, la fel de buni profesioniști.

d8.jpg

d11.jpg

d13.jpg

d12.jpg

d10.jpg

d9.jpg

d7.jpg

d6.jpg

d5.jpg

d4.jpg

d3.jpg

d2.jpg

d1.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.