21951020_285797911923543_8544238123521147110_o.jpg

Organizatorii festivalului UNTOLD au anunțat numele grele care vor urca pe scenă la ediția din acest an.

Astfel, potrivit Știrilor Pro TV, printre invitații ediției 2018 se numără Armin Van Buuren, Kygo şi Prodigy. Festivalul va avea loc la începutul lunii august, la Cluj, şi au fost vândute deja peste 30 de mii de abonamente.

Artistul care a făcut cunoscute în toată lumea melodiile “Stole the Show” şi Firestone”, DJ-ul şi producătorul norvegian Kygo va urca pentru prima dată pe scenă unui festival din România, la UNTOLD. Lui i se vor alătura DIPLO, THE PRODIGY, OLIVER HELDENS şi ALESSO.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

De pe lista DJ-ilor care vor face publicul să vibreze la UNTOLD nu vor lipsi AFROJACK, STEVE AOKI şi DIMITRI VEGAS & LIKE MIJKE.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

h-p-970x250.png