Conferință de presă la Prefectura Prahova. Evaluarea situațiilor de urgență ca urmare a fenomenelor meteo- LIVE

google rezervari.jpg

Versiunea mobilă a Google beneficiază de o interfață nouă și de o facilitate cu ajutorul căreia veți putea cumpăra bilete la avion şi rezerva camere la hotel direct din cadrul motorului de căutare.

Gigantul american a modificat secţiunea Travel din cadrul propriului motor de căutare, astfel încât cei care urmează să plece într-o călătorie să -şi poată rezerva rapid atât bilete de avion, cât şi cazarea.

O simplă căutare pe Google după un oraş sau după numele unui oraş urmat de cuvinte precum „cazare”, „hotel”, „avion” etc. poate duce în secţiunea de călătorii a motorului de căutare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Aici, se poate naviga pe unul din cele patru tab-uri alocate unor funcţii specifice. În afară de Explore, care afişează informaţii generale, şi Your Trips, care permite plănuirea unei viitoare vizite, din tab-urile Flights şi Hotels pot fi căutate şi rezervate locuri la avion respectiv camere la hotel.

Cele două opţiuni, în afară de motorul de căutare al celor de la Google, sunt acum disponibile şi în aplicaţia Google Trips - o excelentă aplicaţie de planificare a călătoriilor care poate salva informaţiile necesare direct pe telefon.


Travel&Lifestyle
  • Luni, 16 Iulie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Vacanță în castelele Europei

Cum ar fi să vă petreceți vacanța prin Europa, cazându-vă la castel, nu la hotel. Nu-i așa că sună bine? Iată mai jos 7 reședințe princiare care pot fi închiriate.  Castelul Abbeyglen Pentru 59 de...