Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

google rezervari.jpg

Versiunea mobilă a Google beneficiază de o interfață nouă și de o facilitate cu ajutorul căreia veți putea cumpăra bilete la avion şi rezerva camere la hotel direct din cadrul motorului de căutare.

Gigantul american a modificat secţiunea Travel din cadrul propriului motor de căutare, astfel încât cei care urmează să plece într-o călătorie să -şi poată rezerva rapid atât bilete de avion, cât şi cazarea.

O simplă căutare pe Google după un oraş sau după numele unui oraş urmat de cuvinte precum „cazare”, „hotel”, „avion” etc. poate duce în secţiunea de călătorii a motorului de căutare.

Aici, se poate naviga pe unul din cele patru tab-uri alocate unor funcţii specifice. În afară de Explore, care afişează informaţii generale, şi Your Trips, care permite plănuirea unei viitoare vizite, din tab-urile Flights şi Hotels pot fi căutate şi rezervate locuri la avion respectiv camere la hotel.

Cele două opţiuni, în afară de motorul de căutare al celor de la Google, sunt acum disponibile şi în aplicaţia Google Trips - o excelentă aplicaţie de planificare a călătoriilor care poate salva informaţiile necesare direct pe telefon.


IT&C
  • Vineri, 20 Aprilie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Cum blochezi reîncărcarea tab-urilor în Chrome

Dacă ai foarte multe tab-uri deschise în Chrome și obișnuiesc să se reîncarce fără nici un fel de intervenție din partea ta, ar fi bine să înveți cum blochezi reîncărcarea tab-urilor. Google Chrome vine...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești