FB_IMG_1500324741836.jpg

Se spune că de ce fugi, exact de aia nu vei scăpa. Culmea, când te ajunge din urmă, s-ar putea să constați că îți place. Este povestea Elenei Furtună, o profesionistă în lumea fitness-ului.

”Povestea mea este atipică”, spune Elena. ”Sunt fata care își lua scutire la orele de sport din liceu, dar căreia îi plăcea să joace fotbal cu băietii. În 2014, un curs de aerobic făcut la insistențele unei prietene dragi, avea sa-mi schimbe viata.

Primul contact cu lumea fitness-ului a fost răvașitor pentru existenta mea. Am simțit toate beneficiile mișcării și fericirea celor care o practică. Au urmat 4 ani plini de cărți, antrenamente, cursuri și specializări. Mă îndragostisem iremediabil. Am parcurs cam toate specializările din domeniu: instructor grup aerobic și pilates, antrenor personal level 1 și 2. Și toate au venit din dorinta de a acumula cât mai multe cunoștințe și de a-mi da seama ce mi se potrivește cel mai bine. Vreau să inspir cât mai multe persoane către un stil de viață sănătos, către dragostea față de sine.”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În timpul liber îi place să citească, să bea cafea și, mai nou, și-a descoperit pasiunea pentru ascensiuni montane, asta pentru ca timpul liber să și-l petreacă la fel de sănătos.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

”În privința alimentației cred în echilibru și moderație. Dieta este formată din alimente sănătoase, apă și 7 - 8 ore de somn, iar asta te duce esti pe drumul cel bun.” 

Elena peste 10 ani… probabil la fel de veselă ca astăzi, cu o diplomă în psihologie sportivă și mai mult ca sigur cu un studio de fitness și reeducare motrică.

Despre echipa Titan Academy Ploiești… ”Wow! Am doar cuvinte de laudă. Este locul unde mă simt acasă, unde colegii sunt minunati; exact pe sufletul meu – suntem o familie. ”

Elena Furtună, de la Titan Academy, nu este o simplă poveste. Și asta pentru că nu sunt mulți cei care pot afirma că se duc cu plăcere la muncă, după ce au reușit să facă dintr-o pasiune… un job și un mod de viață.

FB_IMG_1500324741836.jpg

IMG_20171016_114105_500.jpg

IMG_20170604_133010_877.jpg

20170520_074533.jpg

FB_IMG_1498478418254.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.