aglomeratie-litoral.jpg

799 de lei pe noapte. Atât a ajuns să coste o noapte de cazare la un hotel din Mamaia în mini-vacanța de Sfânta Maria.

 

Aproape toate locurile de cazare din staţiunile de pe litoral au fost rezervate pentru minivacanţa de Sfânta Maria, când vor avea loc şi manifestările de Ziua Marinei, doar câteva hoteluri mai având oferte “last minute” care încep de la 293 de lei pe noapte, cu mic dejun inclus, la un hotel de trei stele din Neptun-Olimp şi ajung până la 799 de lei pe noapte, cu ”ultra all inclusive”, la un hotel de patru stele din Mamaia, potrivit digi24.ro.

Turiştii care nu au făcut rezervări pentru minivacanţa de Sfânta Maria, dar doresc să ajungă pe litoral pot profita de oferte “last minute”. Astfel, la un hotel de trei stele din Eforie Nord există două oferte “last minute” care includ această minivacanţă, una în perioada 12-13 august, la preţul de 420 de lei pe noapte, pentru doi adulţi, cu pensiune completă, iar alta pentru 14-16 august, la 880 de lei pentru doi adulţi, cu pensiune completă.

Şi unităţile de cazare din sudul litoralului au câteva oferte “last minute” pentru această perioadă. Astfel, la un hotel de trei stele din Neptun-Olimp camera dublă costă 293 de lei pe noapte, pentru doi adulţi, cu mic dejun inclus, iar la o unitate de patru stele din Venus, pentru perioada 11-18 august, preţurile variază de la 418 lei pe noapte pentru doi adulţi, cu mic dejun inclus, pentru sejururi de minim cinci nopţi, la 439 de lei pe noapte, pentru doi adulţi, cu mic dejun inclus, pentru sejururi de cel puţin două nopţi.