kids-dino-dig-ploiesti-afi.jpg

În perioada 27 iulie – 12 august, AFI Ploiești găzduiește expoziția de dinozauri, „Kids Dino Dig”, eveniment dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani, care sunt curioși să afle mai multe despre aceste fascinante animale preistorice.

 

Ce sunt fosilele? Ce este un paleontolog? Când au trăit dinozaurii? Cât de mari erau dinozaurii? Sunt întrebări la care orice părinte trebuie să știe să răspundă. AFI Ploiești vine în ajutorul părinților dornici să afle alături de copiii lor cât mai multe informații.

 „Kids Dino Dig” le oferă celor mici răspunsuri la aceste întrebări, dar și ocazia să descopere prin joacă informații atractive despre creaturile mezozoice, examinând fosile și ouă de dinozaur. La finalul expoziției, micii participanți vor primi diplome personalizate.

Expoziția interactivă simulează o expediție reală într-o zonă care în trecut a fost locuită de aceste reptile. Vizitatorii expoziției se vor transforma în paleontologi, echipați cu costume corespunzătoare și unelte pentru a descoperi fosile vechi de 70 de milioane de ani și schelete de reptilă în mărime naturală.

 

„Dinozaurii au fascinat dintotdeauna adulții și copiii, atât datorită mărimii colosale, cât şi din cauza dispariţiei lor misterioase de pe suprafaţa Pământului. La nivel internațional, există numeroase evenimente educative care informează publicul prin joc despre fascinanta lume preistorică. Ne aliniem acestor standarde și aducem ploieștenilor o expoziție inedită, unde copiii se vor distra și vor afla lucruri noi.  AFI Ploiești continuă să fie locul unde faci cumpărături, dar și spațiul preferat pentru distracție și petrecerea timpului liber împreună cu familia”, a declarat Iulia Borșan, Corporate Marketing Director AFI EUROPE.

Expoziția „Kids Dino Dig” este deschisă de luni până vineri între 12:00 și 20:00, iar sâmbătă și duminică între 11:00 și 20:00, în incinta AFI Ploiești. Intrarea este gratuită.

Pentru mai multe informații despre AFI Ploiești și despre expoziție, vizitați pagina de Facebook: https://www.facebook.com/AFIPloiesti/

 

(P)