vremea_49500000.jpg

Instabilitatea atmosferică, manifestată prin averse, intensificări ale vântului și descărcări electrice, va fi prezentă, miercuri în jumătatea de est a țării, dar și în zonele sudice și sud-estice, inclusiv în București, începând din a doua parte a zilei, a declarat Viorica Dima, meteorolog de serviciu al Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

 

"Ziua de miercuri va aduce din nou instabilitate atmosferică în special în partea est a țării, fenomenele fiind aşteptate în orele serii. Practic, astăzi, pe timpul zilei, vremea se va mai îndrepta și vom avea temperaturi de 30 de grade. După lăsarea serii va reveni instabilitatea atmosferică și temperaturile scad. Vor fi averse, intensificări ale vântului, descărcări electrice. La nivel național, nu vom avea nicăieri caniculă, valorile termice situându-se undeva în jurul valorii de 32-33 de grade Celsius. Începând din a doua parte a zilei, spre seară, vremea se va schimba în jumătatea de est a țării, unde vom avea vreme instabilă", a spus specialistul ANM.

Conform prognozei ANM, valabilă pentru intervalul 24 iulie — 6 august, vremea va fi, în general, caldă la nivelul tuturor regiunilor, în timp ce fenomenele de instabilitate atmosferică vor continua să fie prezente prin ploi locale și însemnat cantitativ, între 24 și 29 iulie. Cei care îşi vor petrece weekendul pe litoral, au toate motivele să se bucure. Temperatura aerului va fi în jurul valorii de 30 de grade, iar apa mării va atinge 22 de grade celsius.

 

Social
  • Marți, 23 Ianuarie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Acțiuni de deszăpezire la Ploiești

Primăria Municipiului Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești și operatorul de salubritate Rosal, a derulat, în perioada 20-21 ianuarie a.c., activități de deszăpezire și...