ioan_niculae_astra_interagro_.jpg

Miliardarul Ioan Nicolae, care derulează mai multe afaceri în Prahova, prin Inter Agro și fosta rafinărie Astra, și-a serbat ziua la hotelul pe care îl deține în stațiunea Venus.

 

Petrecerea a avut loc azi-noapte, pe plaja din fața hotelurilor Inter și Afrodita din Venus. Lăutarii au cântat până dimineața, sunetul fiind amplificat de boxe uriașe. Turiștii cazați la hotelurile din zonă nu s-au putut odihni până la șase dimineața.

Ziaristul Vlad Petreanu a postat pe blogul său o înregistrare cu petrecerea-monstru a afaceristului condamnat la 2 ani și 6 luni de închisoare în dosarul “Mită la PSD”, dar a fost eliberat condiționat anul trecut datorită intensei sale activități publicistice din timpul detenției, când a scris 5 cărți în 74 de ore și 45 de minute.

Era petrecerea lui Ioan Niculae, patronul hotelului Inter – nu o zi onomastică, așa cum mi s-a spus în prima fază, ci chiar ziua lui de naștere, pe care ar fi sărbătorit-o în parcare, printre blocuri, dacă n-ar fi fost miliardar și proprietar de hotel cu plajă adiacentă.

 

Ascultă AICI înregistrarea cu petrecerea afaceristului.

 

Național
  • Luni, 16 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Elevii se pregătesc pentru prima vacanță

Bucurie mare pentru elevii din clasele din învăţământul primar şi grupele din învăţământul preşcolar. Pe 28 octombrie, copiii intră în prima vacanţă din acest an. Ei vor sta o săptămână acasă,...