Locurile mai puțin cunoscute din Prahova unde ai parte de o priveliște de vis

1
Valea Prahovei, vedere de la Stanca Franz Josef, Sinaia_1385114942.JPG

Valea Prahovei, vedere de la Stanca Franz Josef, Sinaia_1385114942.JPG

Dacă vrei să te bucuri de o priveliște de vis, nu doar de un grătar stropit cu bere, îți propunem câteva locuri de unde obții cea mai bună fotografie în modul virtual – 360 de grade.

Fântâna cu cireși

Situată deasupra Câmpinei, zona de agrement oferă aer curat, la marginea pădurii, câteva bănci, însă prea puține coșuri de gunoi. În weekend, când vremea este bună, zona devine aglomerată. (sursa foto: hailabord.ro)

panorama-campina.jpg

 DJ 101S – Valea Doftanei – Secăria – Dealurile Comarnicului

Dacă vii dinspre Bucureşti, ajungi aici în mai puţin de două ore, fără a te mai preocupa traficul aglomerat de după Comarnic. Te sfătuim să vii dinspre Câmpina, nu pe DN1, dacă vezi că e aglomerat. Aşa vei putea admira şi lacul de acumulare, iar la întoarcere poţi folosi DN1, e mai rapid. DJ 101S e un drum asfaltat în stare relativ bună, iar priveliştile din vârful munţilor sunt fascinante (sursa: promotor.ro).

01-drumuri-pasti-secariab.jpg

Observatorul de pe Stâncile Franz Josef din Sinaia

La 5 minute distanta de complexul Stâna Regală  din Sinaia se afla un punct panoramic amenajat, Stâncile Franz Josef, pe care se gaseste amplasat un telescop ce functioneaza cu fise de 50 de bani. Cu ajutorul acestuia se pot vedea muntii Baiului în detaliu precum si orasele de pe Valea Prahovei. Se ajunge in 5 minute de mers prin padure pe poteci si scarisoare din lemn. Bineinteles, daca aveti in grup pofticiosi la zmeura si alte fructe de padure, aceasta distanta se poate transforma intr-o neuitata si placuta calatorie prin aerul curat si parfumat al padurii (sursa: supermamici.ro)

.Poiana_Stanii_Stana_Regala_Sinaia_4.jpg

 

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

1 COMENTARIU

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău