transrarau.jpg

Vara este anotimpul ideal să explorezi locuri pe care nu le-ai văzut. Fie că îţi place să te bronzezi la soare pe şezlong sau pe nisipul fierbinte, fie eşti un împătimit al drumețiilor montane sau îţi place să vizitezi mănăstiri, muzee sau alte obiective turistice, în anotimpul estival poţi practica toate felurile de turism. 

 

Tu ţi-ai făcut planuri pentru vacanţa din acest sezon? Dacă eşti încă restant la acest capitol şi te afli în pană de idei, noi îţi recomandăm 13 destinații de vară din România pe care să le vizitezi în vacanță. Bucură-te de mare, lacuri cu ape cristaline, trasee spectaculoase care străbat munţii şi numeroase alte obiective turistice .

Vacanța de vară la Laguna Albastră

Laguna Albastră este un loc spectaculos şi unic în România, situat la 30 de kilometri de municipiul Cluj-Napoca, în apropierea localităţii Aghireşu. Lacul Laguna Albastră s-a format în locul în care, în trecut, a funcţionat o mină de caolin şi atrage atenţia prin coloritul extrem de frumos al apei. Considerată o minune a naturii din România, Laguna Albastră atrage sute de turişti care vin să se răcorească în apele de culoarea smaraldului. Recent, Laguna Albastră a fost scoasă la vânzare şi cumpărată de un om de afaceri din judeţul Cluj, urmând să fie amenajată şi repusă în circuitul turistic.

 

Citește mai multe pe ViralWeb.ro