Banner_Site.png

România nu are cea mai bună stare de sănătate, însă, cu ajutorul fiecăruia dintre noi, Sănătatea României se poate ameliora. Hai să schimbăm asta cu ShareLife - primul program prin care abonații MedLife pot oferi o consultație cu 50% reducere cuiva drag.

 

Infertilitatea a devenit în ziua de astăzi o problemă din ce în ce mai des întâlnită la oamenii activi din punct de vedere social. Circa 30% din femeile românce de peste 35 de ani sunt afectate de infertilitate, potrivit unui raport ECHI INSP din 2011. Mai grav este faptul că 70% din ele nu prezintă simptome, astfel că afecțiunea este depistată de-abia în momentul în care familia respectivă își dorește un copil și, în cele din urmă, apelează la medic.

Cu siguranță, mulți dintre voi, cei care citiți acest articol, aveți cel puțin o cunoștință care se chinuie de ani buni să aibă un copil și nu reușește. Studiile arată că una din principalele cauze ale infertilității, atât la femei cât și la bărbați o reprezintă stresul cotidian. Dar ce te faci când stilul tău de viață este unul activ, care nu permite detașarea de stresul zilnic.

 

Din fericire, medicina și tehnologia modernă au evoluat suficient de mult în ultimii ani încât fiecare familie să-și permită să încerce fertilizarea în vitro. Fertilizarea In Vitro este o tehnică de reproducere asistată, în care fecundarea ovulelor are loc în afara organismului uman. După un tratament medicamentos, ovarele furnizează mai multe ovule mature, care se recoltează prin puncție. În laborator ovulele sunt fecundate cu spermatozoizi de la partener, iar embrionii se incubează 2-5 zile. Cei mai buni embrioni sunt selectați pentru a fi introduși în uter.

Cu toate astea, costurile unui astfel de tratament reprezintă, de cele mai multe ori, un impediment greu de trecut pentru multe din familiile tinere din ziua de azi.

Ei bine, iată că cea mai mare rețea medicală privată din România a găsit o soluție și în acest sens. Astfel, fiecare abonat la serviciile medicale oferite de Rețeaua MedLife poate oferi unei persoane dragi, care în cazul de față are o afecțiune legată de infertilitate, o consultație de specialitate redusă cu 50%. Tot ce trebuie să facem e să conștientizăm situația reală a sănătății noastre, să alegem prevenția și să share-uim informațiile privind categoriile principalelor afecțiuni ale României.

Pentru că nu doar medicii salvează vieți. Și tu o poți face cu ShareLife. Împreună facem România bine!

HyperclinicaMedLifePloiesti

https://www.medlife.ro/hyperclinica-medlife-ploiesti

Bulevardul Republicii, Nr.17-25

 

Național
  • Vineri, 22 Septembrie 2017
  • De Georgiana Kelemen

Pentru fiecare copil o familie și o comunitate

Pentru perioada 2014-2020 România a stabilit o serie de priorități cu privire la închiderea instituțiilor de tip vechi și asigurarea tranziției la servicii comunitare, intervenții timpurii și măsuri de...