Rochii-de-primavara-de-pe-dyfashion.jpg

Atunci când vine vorba de femei și de vestimentația acestora, fiecare zi reprezintă o nouă oportunitate de a străluci pe deplin pentru acestea, motiv pentru care este binecunoscut faptul că atunci când își aleg piesele vestimentare petrec ore întregi în fața dulapului și a oglinzii.

Totuși, pentru a le scuti pe reprezentantele sexului frumos de un mic efort, este important să se cunoască faptul că există cateva idei de stil pe care fiecare femeie le poate folosi în cadrul unui anumit tip de ținută pentru a avea succes din punct de vedere vestimentar:

 

1. Ținuta necesară pentru un interviu

Atunci când trebuie să vă prezentați la un interviu pe cât se poate de formal, sau la un examen și alte astfel de ocazii similare e necesar ca și ținuta să respecte stilul office. Așadar, specialiștii în fashion recomandă doamnelor sau domnișoarelor interesate de un astfel de look să se orienteze pe piese clasice business sau smart casual, ce impun prezența unui costum elegant din două piese, a unei rochii office sau cel puțin a unui sacou. De notat aici este în primul rând importanța materialelor din care sunt confecționate articolele alese, și culorile pentru care optați. Cel mai indicat ar fi să nu vă orientați decât după acele piese vestimentare în culori neutre sau închise pentru a semnala importanța seriozității interviului respectiv.

2. Ținuta pentru un eveniment elegant

Pentru că femeile vor să strălucească în totalitate și să se bucure de admirația celor din jur atunci când sunt prezente la un eveniment elegant, cea mai bună recomandare în acest sens privind ținuta ideală este alegerea unei rochii de ocazie care să se potrivească atât prin culoare, cât și prin model cu silueta.

 

rochii-de-ocazie-dyfashion.jpg

Pentru că o ocazie specială necesită rafinament la cele mai înalte niveluri, materialul rochiei alese trebuie să fie în topurile tendințelor din acest an, iar aici ne referim la: dantelă, catifea, tulle sau alte materiale vaporoase. De asemenea, alte aspecte asupra cărora trebuie să vă îndreptați atenția țin de coafura și machiajul care trebuie să vă evidențieze atuurile pe deplin.

3. Ținuta pentru shopping

Indiferent dacă vă îndreptați spre magazine pentru a vă cumpăra articole vestimentare sau produse absolut necesare pentru locuință, cel mai recomandat este să vă îmbrăcați pe cât se poate de confortabil pentru a beneficia de comoditate dacă petreceți ore nenumărate în magazin. Așadar, un tricou, o pereche de jeanși, o jachetă și încălțăminte cu talpă joasă sunt articolele perfecte pe care trebuie să le alegeți. De asemenea, o geantă mai mare s-ar putea dovedi de un real ajutor la shopping.

4. Ținuta pentru job

Indiferent de domeniul în care lucrați, dacă jobul dumneavoastră este unul de birou este indicat să vă orientați după piese clasice, care să se îndrepte spre stilul office. În acest sens, trebuie să luați în calcul că este posibil ca într-o firmă să intrați în contact cu managerul, cu diverși clienți sau furnizori, iar din acest motiv ținuta dumneavoastră trebuie să fie pe cât se poate de impecabilă pentru a respecta imaginea companiei.

5. Ținuta zilnică, din timpul liber

Dacă faceți parte din categoria persoanelor care își petrec marea majoritate a timpului la locul de muncă, atunci cu siguranță în puținul timp liber de care beneficiați vă veți îmbrăca astfel încât ținutele să vă reprezinte în totalitate stilul personal. Așadar, în funcție de acesta și noutățile din modă, optați pentru piese care să vă definească, dar care să vă și scoată din anonimat.

Pentru a străluci în orice ocazie, doamnele și domnișoarele se pot inspira din numeroasele tutoriale fasion în vederea alegerii unei ținute fabuloase indiferent de moment.

(P)

 

Fun
  • Duminică, 17 Septembrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

După papucii cu blană, ultima fiţă... păr pe unghii

Papucii cu aspect de maimuţă neglijentă au făcut furori în ultimul an. A venit momentul să mai dăm o probă de stupiditate: părul de pe unghii. Mulţi ar face orice pentru a putea să iasă în evidenţă. E drept,...