bani_fantana.png

Fântânile celebre din lume sunt adevărate comori dacă ținem cont că zilnic se colectează sume impresionante de bani de pe urma unei superstiții. Celebra fântână Trevi din capitala Italiei este un astfel de exemplu. Numai într-un singur an, vizitatorii au aruncat o sumă totală de peste 1 milion de dolari. Banii din Fontana di Trevi sunt adunați zilnic, media fiind de 3.200 de dolari în 24 de ore.

 

În fiecare dimineață, timp de o oră, se oprește apa și se culeg monedele. Sunt lăsate la uscat, apoi sunt selectate în funcție de valoare. Banii sunt direcționați către adăposturi pentru săraci.

O altă „fântână a dorințelor” este Fântâna Bellagio din Los Angeles, care figurează în clasament cu suma de 12.000 de dolari, adunat tot într-un singur an. Și fântânile din complexul Disney Parks și Resorts atrag sume destul de mari.

Citește mai multe pe Viralweb.ro

 

 

Administrație
  • Marți, 21 Noiembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Peste 2.700 de exproprieri în Prahova

Consiliul Județean a demarat procedura pentru desemnarea unei societăți care să efectueze exproprierile de utilitate publică necesare pentru modernizarea a patru drumuri județene. Proiectul de...