frumusete.jpg

Începând de astăzi, 1 martie și până la finalul lunii, Dentirad Hospital oferă un mărțișor în valoare de 50% pentru toate pachetele special concepute pentru redarea frumuseții și îmbunătățirea sănătății generale prin intermediul terapiei cu ozon. Vezi la finalul textului imagini cu rezultatele spectaculoase obținute după o intervenție chirurgicală prin terapia cu ozon.

 

Tratamentele au ca efect corectarea ridurilor, remodelarea buzelor, stoparea căderii părului și eliminarea celulitei.

Această terapie, prin agentul unic de păstrare și regenerare a frumuseții și a sănătății pielii, nu doar maschează sau tratează temporar problemele estetice, ci îmbunătățeste și stimulează funcțiile organismului.

 

Cum arată spitalul din Prahova care oferă condiții de hotel de trei stele (FOTO). Cât costă internarea

Proprietățile antibacteriene ajută ozonoterapia să trateze cu succes acneea, acest proces terapeutic elimină și aspectul neplăcut al urmelor lăsate de acnee.

Ozonoterapia tratează cu succes și celulită, eliminând cauza acesteia, reglând organismul pentru a putea lupta împotriva acumulării de țesut adipos, și activând metabolismul pentru a acționa în condiții naturale.

 Spitalul din Prahova unde nu stai la coadă la urgențe. Cum arată camera de gardă

În urma unei consultații medicul specialist va decide, împreună cu dumneavoastră, metoda optimă de tratare a afecțiunilor de care suferiți cu ajutorul ozonoterapiei.

Aflați mai multe despre modul de administrare al terapiei cu ozon aici.

Pentru consultații și programări sunați la telefon 0244.972 (disponibil non-stop)

În imaginile de mai jos vă prezentăm rezultatele spectaculoase obținute după o intervenție chirurgicală, care ar fi avut sechele traumatizante, atât estetice, cât și funcționale.

Înainte de tratament

rana1.jpg

rana2.jpg

După terapia cu ozon

rana3.jpg

rana4.jpg

rana5.jpg

rana10.jpg

 

 

 

 

 

dentirad front

După ce observatorulph.ro a publicat articolul Spitalul din Prahova unde nu stai la coadă la urgențe. Cum arată camera de gardă