33535.png

Vrei să îți ușurezi traiul și în acest scop, îți dorești să înlocuiești mai multe produse electrocasnice în același timp? Te temi că acest lucru ar costa prea mult? Cu ajutorul Emag, noi îți prezentăm ofertele unui brand accesibil ca preț, dar în același timp performant.

 

Dacă îți dorești un nou aragaz, da-i o șansă modelului Star-Light FCF50GRTS. Design-ul modern și finisajele din inox îi permit acestuia să se integreze perfect în orice tip de bucătărie, fie ea clasică sau cu un design modern. Cele patru arzătoare cu aprindere electrică îți dau posibilitatea să poți aprinde aragazul în mod facil direct de la butoanele incorporate. Cumpără de AICI  și vei avea o reducere de 290 de lei

 Pentru a îndepărta mirosurile neplăcute, alege modelul din cadrul aceleiași mărci, implicit hotă încorporabilă telescopică Star-Light HAT-160SS. Are putere de absorbție 204 mc/h și asigură evacuare exterioară sau posiblitate recirculare, dacă este instalat filtru de carbon. În perioadă această are un discount de 24%.

 

Verifică toate specificațiile produsului 

Frigider cu 2 uși Star-Light CDD-240AP îmbină managementul spațiului cu performanță de conservare ridicată. Este ideal pentru menținerea alimentelor proaspete, fără grija facturilor ridicate la energia electrică. Frigiderul este prevăzut cu un sistem automat de dezghețare, iar dumneavoastră nu veți mai pierde timpul cu acest proces; în schimb, puteți petrece clipe minunate alături de cei dragi. Nu ezitați să verifică oferta ce înregistrează o reducere de 210 lei, AICI .