Supplies-and-equipment-you-need-for-a-more-efficient-cleaning.jpg

Cu siguranță, te pregăteşti să întâmpini Sărbătorile Pascale cu o casă curată și frumos aranjată. Dacă aparatura pe care o deții nu îți mai satisface standardele de performanță, este timpul să profiți de prețurile foarte atractive pe care ți le prezentă mai jos și să te bucuri de cele mai noi apariții în domeniu.

 

O inovație în domeniu o reprezintă robot de aspirare Dirt Devil Spider M607, un aspirator robot fără sac care asigură o curățare de lungă durată prin programul cu 3 trepte. El curăță atât zone deschise, cât și marginile de lângă perete și colțuri. Datorită designului plat, pot ajunge chiar și sub mobilier. Recipentul de praf integrat poate fi golit cu mare ușurință, iar filtrul lavabil asigură o performanță de durată în curățarea suprafețelor. Beneficiezi de reducerea de 473 de lei dacă vei cumpăra produsul de AICI.

Persoanele mai conservatoare vor prefera aspirator fără sac Dirt Devil Yazz 1.1. Acest aspirator, Fire Red, este ușor de utilizat chiar și pentru spațiile înguste. Pe lângă tubul telescopic, filtrul HEPA și colectorul de praf, aparatul beneficiază și de o perie special destinată pentru curățarea parchetului. Extrem de tentant este și discount-ul de 50%. Verifică oferta!

 

Aspiratorul cu filtrare prin apă Hoover Hydropower HYP1630 reunește două tehnologii performante, filtru Cyclon pentru performanță la aspirare și filtrare prin apă, pentru performanța din punct de vedere al emisiilor de praf. Hidropower HYP1630 este recomandat persoanelor cu alergii la praf și acarieni. Te vei putea bucura și de multiplele accesorii (Accesoriu pentru spații înguste, perie pentru tapițerie, perie mică, zccesoriu pentru blană animalelor), precum și de reducerea de 30% dacă vei cumpăra de AICI

Oferta completă poate fi verificată AICI