Cricova foto

În premieră, în interiorul celebrelor galerii subterane ale complexului Cricova, aflat lângă Chișinău, pe 18 februarie se va desfășura Festivalul Internațional al Vinului și Muzicii - Underland.  În această zi, aici va apărea un nou oraș, care va găzdui peste 30 de artiști și trupe muzicale din Germania, Elveția, Moldova, Turcia, România, Italia, Ucraina, Franța, Rusia.

 

Patru kilometri de tunel - din cei peste 200 km cât măsoară galeriile, aflate la 100 m sub pământ - se vor transforma în labirinturi și cartiere ale vinului alb, roșu și spumant, unde veți putea simți magia cu care respiră UNDERLAND. Se așteaptă toți doritorii de a evada din rutina rece a lui februarie și de a pătrunde într-o nouă realitate, subterană și cu adevărat îmbătătoare.

Orașul subteran Underland va prinde viață doar pentru o zi, și ne va încânta cu bucate alese și diverse, 25 de tipuri de izvar, muzicieni și artiști stradali, jongleri, clovni, statui vii, pictori, caricaturiști și multe, multe surprize.

 

De asemenea, ca în orice oraș care se respect, veți fi întâmpinați și îndrumați de primarul orașului, veți fi verificați de polițiștii locali, iar personajele magice pe care le veți întâlni pe aleile întunecate, vă vor duce spre o altă realitate.

La Festivalul Underland vă mai așteaptă:
- Wine Schools cu degustări și somelieri
- Iarmaroc cu obiecte de artizanat
- Ateliere și masterclass-uri cu meștșugari de vază
- Oficiul Stării Civile unde se vor încheia căsătorii valabile pe durata evenimentului
- SelfieBox, selfie points, photopoints
- Excursii în muzeul subteran Cricova
- Chilia sihastrului unde veți afla cele mai ascunse taine ale orașului
- Aleea magică unde ghicitoarea va prezice viitorul tuturor doritorilor
- Un parc subteran cu pictori și caricaturiști care vor face câte un portret pentru fiecare

- Aleea hedoniștilor renumiți
Și multe-multe altele!

Sursa: pagina de facebook a evenimentului.