pro

Haos de Crăciun, Hugo și Oameni mari și fără minte 2 sunt câteva dintre filmele pe care Pro TV le va avea în grilă în zilele de Crăciun.

 

Joi, 22 decembrie - Pro TV va difuza o ediție specială a serialului Las Fierbinți.

Celentano și Firicel vor să înființeze brigada antifurturi, Ardiles vrea să învie spiritul colindului ajutat de Bobiță, Vasile amenajeaza o iesle cu statuete costumate pe post de fundal foto pentru alegători, iar Dalida împarte cozonaci și materiale electorale.

 

Vineri, 23 decembrie, în prime-time, de la 20.30 Pro TV a programat 007: Coordonata Skyfall 

Sâmbătă, 24 decembrie, de la 20:30, Pro TV a programat partea a treia din seria Singur acasă. De la 22:30, este Haos în familie.

Duminică, 25 decembrie, Pro TV începe dimineața cu Cronicile din Narnia, de la 9.15, urmat de reluarea Singur acasă 3. De la 14.30 postul a programt o comedie romantică, Just like Heaven (Ca în rai).

De la 16:30, Pro TV va difuza Hugo, un film cu cinci premii Oscar.  De la 20:30, călătoria continuă alături de Bilbo Baggins, în lupta împotriva întunericului, cu Hobbitul: Bătălia celor cinci ostiri. De la 23:00, postul va avea în Prieteni cu copii.

Luni, 26 decembrie - Program special de divertisment. Andreea Esca, Smiley, Pavel Bartoș, Magda Palimariu într-o ediție specială Jocuri de celebritate, de la 20:30. De la 22:00, Pro TV continuă programele de sărbători tot cu filme: Oameni mari și fără minte 2 (Grown ups 2). 

Duminică, 31 decembrie, de la 20.30 Pro TV joacă din nou pe cartea Jocuri de celebritate, totr cu o ediție specială a emisiunii prezentate de Mihai Bobonete. Emisiune urmată apoi de o comedie: Puicuțe bune, film ce le ar în rolurile principale pe Cameron Diaz și pe Christina Applegate. 

Programul Antena 1

Joi, 22 decembrie, Antena 1 a programat Next Star, ediție specială. Emisiunea va ajuta patru copii cu probleme de sănătate, dar și două surori lăsate de mama lor în plasament, pentru că nu are posibilitatea să le crească. 

Vineri, 23 decembrie, se joacă finala X Factor. Cei patru care vor merge în marea finală sunt Olga Verbițchi (din echipa Carla s), Alex Mladin și Raul Erengep, din echipa Deliei, în vreme ce Marcel Roșca, din echipa Brenciu a fost alesul juriului pentru ulitma fază a show-ului.

Sâmbătă, 24 decembrie, Antena 1 a programat animația Mica Sirenă, de la ora 17.00. Seara, de la 20.30, este Te cunosc de undeva. De la 23.15, Antena 1 va difuza un concert Horia Brenciu și HB Orchestra.

Duminică, 25 decembrie, de la ora 17.00 va fi Frozen - Regatul de gheață. Tot în ziua de Crăciun, de la 20.00, are premiera emisiunea bingo Uniplay Show, prezentată de Horia Brenciu. De la 22.00, Antena 1 va difuza Nea Mărin Miliardar. 

Sâmbătă, 31 decembrie, revelionul Antenei 1 începe de la 20.00, cu emisiunea Chef de râs. De la 22.15 începe 2017, Revelionul Starurilor, „tradiționala” emisiune de Anul Nou al lui Dan Negru. Este al 17-lea revelion găzduit de Dan Negru la Antena 1.
sursa: paginademedia.ro