Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

muzeul de arta

Primăria Municipiului Ploiești, împreună cu Consiliul Județean Prahova, Muzeul de Artă „Ion Ionescu Quintus” şi Uniunea Artiștilor Plastici – Filiala Ploiești, vă invită miercuri, 2 noiembrie 2016, orele 17.00, la vernisajul Salonului de Toamnă – pictură, grafică, artă decorativă, ce va fi găzduit de Muzeul de Artă „Ion Ionescu Quintus”.

Consecventă ideii de încurajare a talentelor locale, Primăria Municipiului Ploiești va premia una dintre lucrările expuse, în semn de prețuire a talentului şi, deopotrivă, a implicării membrilor artiștilor plastici ploieșteni în viața comunității locale.

Evenimentul de azi va marca, de asemenea, şi o dublă aniversare în lumea prahoveană a artelor: 65 de ani de la înființarea Filialei Ploiești a Uniunii Artiștilor Plastici din România şi 85 de ani de la înființarea Pinacotecii Ploiești. Cu acest prilej va avea loc şi lansarea albumului „Arte frumoase în Prahova”.


Auto-moto
  • Sâmbătă, 17 Martie 2018
  • De Andra Ilie

Accident pe centura de Vest din Ploiești. UPDATE

Două mașini au fost implicate, în această dimineață, într-un accident rutier petrecut pe centura de Vest a Ploieștiului, în zona sensului giratoriu de la Strejnic. Din primele informații, o persoană a fost...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești