stagiune teatru conferinta presa

Teatrul Toma Caragiu, din Ploiești, își deschide larg porțile pentru cea de a 67-a stagiune, vineri seară, cu spectacolul Vanilla Skype, care are o distribuție de excepție: Marcel Iureș, Andi Vasluianu, Medeea Marinescu și Vlad Zamfirescu.

 

Publicul ploieștean este invitat la teatru, începând de mâine seară, la cele două reprezentații ale spectacolului Vanilla Skype, în regia lui Cătălin Ștefănescu, începând de la orele 17.00 și de la 20.30. Spectacolul este „o co-productie a Teatrului ACT si Asociatiei T.E.T.A. In regia lui Catalin Stefanescu, cel care este si autorul piesei, spectacolul ii reuneste pe unii dintre cei mai cunoscuti actori ai scenei romanesti Marcel Iures, Marius Manole, Medeea Marinescu, Andi Vasluianu si Vlad Zamfirescu, alaturi de mai tinerii Alexandru Ion, Mircea Postelnicu si Vladimir Purdel”, se precizează pe site-ul Teatrului Toma Caragiu.

Pentru copii, un prim spectacol - Prințesa mecanică - va avea loc pe 4 septembrie, de la ora 11.00, în regia lui Radu Dinulescu, însă surprizele pentru cei mici nu se opresc aici, în această stagiune copiii au posibilitatea să se bucure de deja consacratele spectacole Peter Pan, Pinocchio, Motanul Încălțat, Dragonul ori Alba ca Zăpada.

Deschiderea pentru Secția de Dramă este programată pe 11 septembrie, când timp de două ore publicul ploieștean este invitat la „Ce vor fetele”, un spectacol în regia lui Dragoș Câmpan. În această stagiune nu vor lipsi însă piese precum „Menajeria de sticlă”, „Central Park West”, „Omul care a văzut moartea”, „Sinucigașul”„Suflete moarte” ori „Take, Ianke și Cadâr”..

Pe 14 septembrie, de la ora 18.30, Teatrul de revistă "Majestic" debutează în noua stagiune cu o premieră: "Fază lungă", care îi are în distribuție pe actorii Dana Vulc, Cosmin Șofron, George Liviu Frîncu și Lăcrămioara Bradoschi. Însă surprizele nu se vor opri aici.

 

Directorul Teatrului Toma Caragiu, Mihaela Rus: