afi

AFI Palace Ploiești a ales cei cinci semifinaliști în campania prin care centrul comercial va selecta noua imagine de brand.

 

În competiție s-au înscris peste 600 de persoane, iar dintre acestea, Roxana Gabriela Badic, Ruxandra Dediu, Mirela Dulgheru, Alexandra Olteanu și Mihai Tudor vor intra în etapa finală și totodată în cursa pentru marele premiu constând într-un salariu dedicat exclusiv shoppingului pentru un an de zile.

Înscrierile în concurs au avut loc timp de trei săptămâni pe pagina de Facebook AFI Palace Ploiești, între 1 și 21 august 2016. Votarea participanților s-a desfășuat pe parcusul unei săptămâni, în perioada 22- 28 august, pe baza butonului de like, însă în procesul de selecție a celor cinci semifinaliști au fost luate în considerare și alte criterii de jurizare precum aspectul general, decența, naturalețea, claritatea și calitatea imaginii, ținuta și stilul.

„Suntem cu un pas mai aproape de a alege următoarea imagine a centrului nostru comercial și îi felicităm pe toți cei care s-au înscris până acum. Competiția devine și mai strânsă din acest moment, iar ceea ce este cel mai important pentru noi este să găsim acea persoană pe care o putem identifica cu brandul nostru. ”, a declarat Oana Vîjială, Mall Manager AFI Palace Ploiești.

Ultima probă va avea loc sâmbăta aceasta și constă într-un shooting profesionist în AFI Palace Ploiești, realizat de către celebrul fotograf Gabriel Hennessey.