backyard party

Un concept nou de petrecere apare luna viitoare în Ploiești. Un grup de tineri care se ocupă cu organizări de evenimente, în special festivaluri de muzică, aduce la Ploiești peste 14 trupe în 39 de ore de muzică continuă, sub denumirea de BackYard Party, o petrecere privată cu public variat.  

 


Trupe precum: Kazi Ploae, Suie Paparude, Macanache, Raoul Russu, Lisiere Collectif, Remy Martinez, Tripolar, Genochil, au fost confirmate până în acest moment ca participați la evenimentul de cea mai mare amploare la nivel local și județean. Locația nu a fost dezvăluită până acum , dar în mod cert va avea loc în Ploiești, așa cum spune și titlul evenimentului, în curtea din spate a unei clădiri.

Organizatorii promit zile de neuitat, distracție maximă și voie bună pe toată perioada desfășurării petrecerii.

Pentru ca totul să fie perfect, sunt anunțate standuri cu mâncare, zonele de lounge și food, fiind construite din baloți de fân și europaleți. De asemenea, doritorii sunt încurajați să își aducă animalele de companie, deși va exista și o zonă în care vor fi aduse animale domestice ca oi, miei și găini.

Pe lângă muzica bună ce se va auzi de pe două scene, vor avea loc și o serie de activități for fun: water slide, pistoale cu apă, baloane cu apă, competiții băieți vs. Fete, tunuri de spumă și jeturi fosforescente ,mese de beer-pong, beer-bongs și butoaie în copaci cu alimentare gratuită, show de proiecții, PlayStation lounge area, teren de volei.

Accesul se va face în baza unor abonamente care costă 50 de lei până pe 20 august, și 75 de lei până la data evenimentului. De asemenea, organizatorii anunță că participații sub 18 ani vor trebui să vină însoțiți de un adult, iar paza va fi asigurată de firme de pază specializate.

S-au pregătit pentru acest eveniment FIX 1000 de abonamente, ce se pot achiziționa din The Shamrock Pub, Republicana Pub, de pe pagina de Facebook a evenimentului (http://fb.com/thebackyardparty.2016) sau de pe website-ul oficial (http://backyard-party.com).

“Dorim a oferi acces într-un număr limitat, deoarece, punctăm strict calitate și nu cantitate. Acest eveniment este unul ce va oferi poziție socială în grupurile de prieteni, iar tot ce s-a pregătit și se pregătește să se întâmple la fața locului este menit să ofere o experiență ce nu v-a fi uitată, ani de acum încolo fiind baza unor povești extraordinare. Nu promovam deloc ideea de serbare câmpenească sau alta manifestare tipic românească, cu mici și bere, cu muzica de duzina și/sau public căscător de gură.

Motto-ul nostru este Be there ori be degeaba.
Abonamentele se duc rapid din prima zi, așa ca sugerăm să puneți mâna pe un bilet cât încă se mai poate.

...Fiind un eveniment privat, ne rezervam dreptul de a re-selecta participanții la intrare” , susțin organizatorii BackYard Party.

Este un eveniment de care Ploieștiul avea mare nevoie, având în vedere nivelul scăzut al alternativelor de distracție din municipiu, așa că sunteți invitați cu toții să participați la cea mai mare petrecere organizată anul acesta în Prahova. 

 

Național
  • Vineri, 20 Octombrie 2017
  • De Georgiana Kelemen

Spotify se lansează pe piața din România

Spotify, unul dintre cele mai populare servicii de music streaming online din lume, se pregătește să pătrundă și pe piața din România, la finalul lunii noiembrie, pe data de 28, scrie Manafu....