rihanna

Rihanna a făcut spectacol duminică seară, la București, în fața a zeci de mii oameni. Vedeta în vârstă de 28 de ani a cântat timp de 80 de minute pentru fanii români, majoritatea adolescenți, adunați în Piața Constitutiei pentru a participa la unul dintre cele mai așteptate concerte ale anului. Însă, reprezentația artistei nu a fost pe placul tuturor fanilor care au plătit între 170 și 650 de lei pentru a o vedea pe diva din Barbados.

 

Celebra artistă s-a lăsat așteptă aproximativ o jumătate de oră, însă apariția ei a fost una explozivă.

Îmbrăcată cu o rochie scurtă neagră, ochelari de soare şi pantaloni de cowboy din piele neagră, Rihanna şi-a început show-ul cu balada ”Stay”.

Sute de telefoane mobile au captat momentul, iar după coverul piesei ”Love The Way You Lie” a lui Eminem, dansatorii şi-au făcut apariţia în scenă. Fanii au fost preponderent adolescenți, veniți să cânte alături de una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică pop ale momentului.

Cele două ecrane, amplasate de-o parte şi de alta a scenei, nu au funcţionat minute bune, spre nemulţumirea celor aflaţi la zeci de metri de artistă, iar multe părţi muzicale dintre cele prezentate erau înregistrări, la fel şi bucăţi de voce, scrie News.ro.

Numeroasele mesaje postate de pagina de Facebook a organizatorilor au criticat organizarea concertului.

„Fraților, stați în banca voastră dacă nu știți să organizați un asemenea eveniment. Penibil!!! Meritați un mare proces civil de tip colectiv pentru toate regulile pe care le-ați încălcat!!!,” s-a plâns un fan pe pagina de Facebook a organizatorilor concertului.

„Jalnică a fost și organizarea în București! A fost un adevărat bâlci! Am dat 650 de lei pe bilet, ca în ziua evenimentului să se facă modificări de tribune, rânduri, locuri. Oameni nemulțumiți care își cereau banii înapoi, organizatori care nu se sinchiseau să gestioneze situația ai nici nu dădeau explicații pentru modificările făcute.. Cele mai scumpe locuri au fost și cele mai proaste!!! Cireașa de pe tort a fost însă când s-au stins monitoarele de lângă scenă, pentru 20 de minute au fost stinse! Un eveniment de 10.000 de oameni și o organizare jalnică!!!” a scris altul.

„Nu funcționează ecranele? Cum e posibil să se întâmple așa ceva? Organizare dezastruoasă!” a adăugat altul.

Nici reprezentația artistei nu a mulțumit toți fanii, zeci de mesaje negative fiind postate pe contul de Facebook al cântăreței.

„The concert was a joke. 1 hour instead of 2 for a full playback. Waiste of time and money. Heard in Budapest was the same, (Concertul a fost o glumă. O oră, în loc de două, de playback. Risipă de timp și bani. Am înțeles că și în Budapesta a fost la fel)” a scris un fan pe pagina de Facebook a cântăreței.

„Disappointed honestly, had expected so much more from you. Guess Bucharest wasn't interesting enough ? I didn't even realise when the concert was over, thought I had heard something like love you guys, but didn't really realize you went off stage.. what the..? long pauses, when I thought you were changing outfits, nothing impressive, really. (Dezamăgitor, am avut așteptări mai mari de la tine. Presupun că Bucureștiul nu a fost suficient de interesant? Nici nu am realizat când concertul s-a terminat)” a scris altul.