concerte weekend

Sfarsitul de saptamana vine cu multe optiuni interesante. Daca inca nu v-ati facut planuri pentru acest weekend, iata care sunt cele mai asteptate evenimente din perioada 12-14 august; de la concerte Rihanna, Hurts si The Chemical Brothers in capitala, la seri de heavy metal in cetatea Rasnov. La Alexandria se desfasoara festivalul de teatru tanar Ideo Ideis, iar in Sfantu Gheorghe are loc festivalul de film Anonimul.

 

Concert Rihanna in Piata Constitutiei

Duminica, 14 august, in Piata Constitutiei va avea loc unul dintre cele mai asteptate, daca nu cel mai asteptat concert al anului. Rihanna va canta in premiera in Romania. Concertul face parte din turneul "ANTI World Tour", in care este promovat albumul cu acelasi nume, lansat de artista din Barbados, la inceputul acestui an, insa din repertoriul artistei nu vor lipsi hiturile Umbrella, Rude Boy, Four Five Seconds si Diamonds. Riri are la activ 7 albume, 13 single-uri clasate pe primul loc in topuri si 8 premii Grammy. In plus, e si cea mai vizionata artista pe Vevo/Youtube. 

Festivalul Summer Well 

Unul dintre festivalurile serioase si cu traditie din Bucuresti, Summer Well, se desfasoara week-end-ul acesta. Summer Well are deja cinci editii in spate, cea de anul acesta fiind ce-a de-a sasea. Are loc pe domeniul Stirbey din Buftea, o suburbie inverzita a Bucurestiului. Cine canta? The Chemical Brothers, Hurts, Years & Years si The Neighbourhood. Dupa concerte se lasa si cu afterparty anul acesta. 

Citește continuarea pe Hotnews.ro