jazz cafe6

Jazz Cafe este un local din centrul Ploieștiului care are ceva deosebit în comparație cu celelalte terase ploieștene. Aici, pe timpul verii, clienții pot servi băuturile sau mâncarea pe terasa amenajată într-o grădină.

 

Localul este deschis de peste 11 ani și de fiecare dată și-a încântat clienții cu cele mai interesante evenimente legate de specificul pub-ului. Aici, primordială este muzica și buna dispoziție. Săptămânal, conducerea organizează concerte de muzică jazz, folk sau rock, cu interpreți din țară sau străinătate.

Atunci când intri la terasa de la Jazz Cafe, ai impresia că intri în curtea cuiva, nici de cum într-un local. Naturalețea și simplitatea locului este cea care îi dă această alură familiară. Intrarea de face de pe strada Praga, din spatele Hotelului Prahova, printr-o curte acoperită de copaci, pe o potecă îngustă. Pe terasa organizată într-o grădină tipică, cu pomi, arbuști și pietriș sunt câteva mese și scaune simpliste, iar în capăt este montată o scenă unde au loc concertele. După câteva minute petrecute pe terasă, uiți complet că te afli în centrul unuia dintre cel mai aglomerate orașe ale țării și intri în starea de relaxare degajată de amplasarea localului.

 

Personalul pub-ului spune că terasa este neîncăpătoare în serile de weekend sau când sunt concerte, iar publicul pleacă de la 16 ani și ajunge la 60. “Avem de toate pentru toți, încercă să satisfacem dorințele fiecăruia”, susține unul dintre barmani.

Cel mai căutat produs comercializat de Jazz Cafe este celebra bere Zăganu, băutura cu un gust deosebit produsă exclusiv în Prahova. Pe lângă băuturi, clienții mai pot servi și pizza sau altfel de mâncăruri, pregătite în bucătăria localului.

Programul se încheie atunci când ultimul client pleacă, în serile de concert ajungând chiar la 3-4 dimineața.

Jazz Cafe este un local unic în Ploiești care, pe parcursul anilor și-a câștigat notorietatea printre ploieșteni și și-a format o clientelă tradițională care nu este lipsită în nicio săptămână din barul din grădină. 

jazz-cafe

jazz-cafe2

jazz-cafe3

jazz-cafe4

jazz-cafe5

jazz-cafe6