colaaa

George Prior, in varsta de 50 de ani, duce un stil de viata sanatos, este fericit si foarte activ. Mananca regulat si nu face excese.

 Intr-o zi, avand unele contraziceri cu unul din prietenii lui, pe seama consumului de sucuri acidulate, a decis sa efectueze un experiment pe propriul corp. A hotarat sa consume in fiecare zi aproximativ 3 litri de Cola. Pe tot parcursul experimentului si-a verificat zilnic greutatea dar si nivelul de zahar din sange.   
 Dupa 9 zile de consum, s-a ingrasat cu 3.6 kg. Mentionam ca in aceasta perioada nu a consumat nici un alt lichid in afara de Cola. IMC (Indicele masei corporale) s-a dublat in ziua a cincisprezecea! El a avut o durere de cap ingrozitoare in ziua 21 si nu putea sa doarma aproape deloc.
 
Dupa o luna de consum, iata urmarile:
 
- S-a ingrasat cu 10.4 kg
 
- Indicele masei corporale a crescut cu 60%
 
- Nivelul de zahar din sange s-a majorat simtitor, fiind aproape de declansarea diabetului
 
- Tensiunea arteriala a crescut de la 129/77 la 143/96, fiind foarte aproape de aparitia bolilor cardiovasculare
 
Dupa terminarea experimentului, l-a chinuit pentru mult timp anxietatea dar si dorinta nestapanita de a manca ceva dulce.
 
Asadar, oameni buni, daca nici in al 12-lea ceas nu v-ati dat seama de efectele dezastruoase ale consumului de Cola, poate acest articol va va convinge! Nu tineti pentru voi aceasta informatie, dati mai departe pentru a afla si toti prietenii vostri!