film

10.000 de spectatori la avanpremiera în aer liber a filmului DRUMUL REGILOR – TRANSALPINA.

 

DRUMUL REGILOR – TRANSALPINA (regia Dumitru Budrala) a avut avanpremiera sâmbătă, 30 iulie în cadrul Festivalului folcloric ”Sus pe muntele din Jina”. 10.000 de spectatori s-au bucurat de o proiecție-eveniment în aer liber, pe un ecran uriaș, în apropiere de Drumul regelui, cel mai frumos mod posibil în care filmul ar fi putut fi expus pentru prima dată.

Chiar acolo, în mijlocul magiei, în locul în care cu zeci de ani în urmă, copilul Dumitru Budrala descoperea mitologia unică în lume a unui drum mai frumos și mai presus de oricare altul. Fascinația și pasiunea pentru legendele locului l-au urmărit până în prezent, așa că vreme de câțiva ani buni regizorul Dumitru Budrala a filmat, s-a documentat, a povestit cu oamenii locului și așa a luat naștere unul dintre cele mai așteptate filme ale sale: DRUMUL REGILOR – TRANSALPINA.

“Ne bucurăm foarte mult că am avut onoarea să prezentăm în premieră absolută filmul DRUMUL REGILOR - TRANSALPINA, aici, chiar aproape de Drumul Regilor. O surpriză extrem de plăcută a fost interesul copleșitor al oamenilor pentru acest film, 10.000 de spectatori, mult peste așteptările noastre. Un public atât de numeros exprimă nevoia oamenilor de a pătrunde în mitologia necunoscută, din păcate, a unor locuri din România apreciate internațional pentru frumusețea și unicitatea lor”, a declarat Dumitru Budrala înainte de începerea proiecției.
”Filmul este mărturisirea lui Dumitru Budrala. Filmul este fabulos și necesar ca vatra pentru pâine și obârșiile noastre pentru născuții lor”, a declarat Emil Hurezeanu, Ambasadorul României la Berlin.
Filmul va fi lansat oficial în luna septembrie!
VIDEO


 

Monden
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Filmul Breaking News, proiecție specială la Ploiești

Breaking News, noul film al Iuliei Rugină, cu Andi Vasluianu și Voica Oltean în rolurile principale, ajunge la Cinema City Ploiesti, duminică, 24 septembrie, de la ora 19:00. La proiecția specială...