baha

Ploieștiul revine în rândul orașelor care se respectă în ceea ce privește divertismentul după ce, sâmbăta trecută, s-a deschis și cel de-al doilea club în care tinerii ploieșteni își pot petrece serile de weekend.

 

Ideea este cu atât mai interesantă cu cât este primul club din Ploiești în aer liber. Baha, aflat pe șoseaua Nordului, lângă McDonald's nord, în locul clubului Koshin vine cu un nou concept pentru prahoveni.

Aici, pe timpul zilei, funcționează localul de tip Lunch și Restaurant, iar în serile de weekend începe adevărata distracție cu cei mai în vogă dj, live band-uri sau actori de stand up comedy.

Specificul meniului este libanez iar prețurile sunt destul de accesibile. Reprezentanții clubului promit evenimente inedite pentru viitorul apropiat. Spre exemplu, săptămâna aceasta se pregătește un show de stand up comedy, după care, următoarele zile vor fi dedicate live-urilor.

 

La deschiderea de sâmbătă au participat aproximativ 300 de persoane care s-au arătat impresionate de noul local, având în vedere câtă nevoie aveau tinerii de încă un club, pe lângă cel din bariera București care este suprapopulat în nopțile de weekend. 

Conducerea promite ca din toamnă să deschidă și clubul din interior, acolo unde a funcționat Koshin-ul. Pentru acest lucru noii patroni modifică tot, și promit să vină cu un design inovator și mai interesant pentru tinerii prahoveni. 

baha

 

baha2

baha3

baha4

 

baha5

baha6

baha7

baha8