turcia

Puciul eșuat, dar și atentatele din ultima perioadă au transformat Turcia din destinația favorită externă a românilor într-una periculoasă.

Pentru a compensa anulările de rezervări, agențiile de turism oferă sejururi pe litoralul turcesc la prețuri foarte mici. Astfel, tarifele pentru o săptămână la un hotel de patru stele, în regim all inclusiv, transport cu avionul, transfer la hotel și toate taxele incluse, pleacă de la 300 de euro de persoană. 

Suma reprezintă echivalentul unei nopți de cazare, doar cu mic dejun, la un hotel de cinci stele din Mamaia. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În ciuda reducerilor uriașe de tarife, puțin mai sunt românii care se riscă și pleacă în Turcia, mai ales după ce președintele Erdogan a decretat starea de urgență pentru urmatoarele trei luni.

oferta hotel turcia

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.