varadero1 rota

Vara este principalul sezon de vacanta pentru turistii romani, dar si cea mai solicitanta perioada pentru agentiile de turism. Timpul foarte scurt si numarul mare de solicitari genereaza, de cele mai multe ori, lipsuri in comunicarea client - agentie, motiv pentru care tot vara este si sezonul in care au loc cele mai multe plangeri referitoare la vacante.

 

Pentru a veni in ajutorul romanilor care calatoresc in destinatii exotice vara aceasta, specialistii au strans o serie de sfaturi utile si sugestii care pot transforma vacanta dintr-un fiasco intr-o experienta de neuitat. Eturia este una dintre putinele companii din Romania care au reusit, in cei 9 ani de activitate, sa fidelizeze 80% dintre cei peste 15.000 de clienti.

Alegeti destinatia de vacanta in functie de ceea ce va doriti, nu in functie de ceea ce este la moda
Trenduri exista in toate industriile, insa atunci cand vine vorba despre vacanta, este riscant sa urmezi doar ‘moda’. Sfatul specialistilor de la Eturia este sa cercetezi toate ofertele disponibile pe piata si sa alegi ceea ce simti ca se potriveste cel mai bine.

Nu lasati sa primeze criteriul pretului
Desi pretul este de cele mai multe ori criteriul principal al turistilor romani, sfatul specialistilor este ca turistii romani sa incerce sa vada dincolo de acesta sau sa inteleaga termenul de pret corect. Oricat ne-ar placea sa credem ca putem gasi vacante exceptionale la preturi mici, realitatea este ca in final vom avea parte de experienta pentru care am platit. Chiar daca te bucuri de un pret mai mic in momentul achizitionarii unei vacante, vei regreta probabil ca ai ales o economie de cateva zeci de euro in detrimentul unui zbor mai scurt, a unui hotel mai bun sau a unor mese traditionale. Inca de la inceput turistul trebuie sa intrebe agentia care este pretul final al vacantei pentru a evita adaugarea taxelor sau a altor costuri neprevazute.

Alegeti consultantul de turism care intelege cel mai bine ceea ce va doriti
Personalizarea, comunicarea si relatia pe termen lung cu agentia sunt aspectele cele mai apreciate de turistii Eturia si principalele motive pentru care acestia revin.

Calitatea si mai putin cantitatea
Vacanta perfecta este cea in care ai parte de servicii de calitate, axate pe nevoile si dorintele tale si ale celor alaturi de care calatoresti. Inainte de a-ti planifica vacanta, discuta cu agentul de turism despre pasiunile tale si, eventual, despre cele ale familiei tale, iar acestia te vor ajuta sa identifici pachetele turistice care includ activitatile voastre preferate.

Citește continuarea pe: manager.ro