Venus statiune

Dacă vreţi să mergeţi la mare într-o staţiune de top, să ştiţi că mai există şi alta în afară de Mamaia. Venus este pe locul doi în clasamentul celor mai căutate destinaţii de pe litoralul românesc. Hotelurile modernizate cu milioane de euro arată acum ca în Occident şi duc staţiunea din sud în cea mai bună perioadă de după Revoluţie.

 

În ultimii 3 ani, în staţiunea Venus au fost făcute investiţii importante în vechile unităţi de cazare. Hotelierii au preluat construcţiile vechi, erodate de vreme, şi le-au transformat în surse de profit. Astăzi, Venus se află pe al doilea loc în topul staţiunilor de pe litoral, după Mamaia. Într-unul dintre hotelurile aflate chiar pe malul mării, în centrul staţiunii, proprietarii au investit cinci milioane de euro.

„Rămas în paragină foarte mulţi ani, luat de la capăt, renovat camere, tot ceea ce înseamnă restaurant, parte de agrement, piscină, terasă, agrement pentru copii”, spune Clementina Ionescu, reprezentant hotel 4*.

Un alt complex, tot de patru stele, a fost refăcut încât să asigure o mie de locuri de cazare, toate în regim all inclusive.

 

Citește continuarea pe Digi24.ro