tenisi

Tenişii albi reprezintă piese de bază ale garderobei noastre, iar versatilitatea şi caracterul lor fresh sunt caracteristici care le garantează o viaţă îndelungată şi un loc privilegiat printre pantofii noştri preferaţi. 

 

Tenişii albi arată excepţional cu o rochie feminină, „strălucesc” într-un outfit sport, dau tonul unei ţinute college şi sunt admişi şi în spaţiul office în ultima perioadă. Ne este greu să găsim o piesă feminină mai versatilă decât acest model de încălţăminte!

Iar dacă obişnuiai să îţi arunci perechea preferată după numai câteva purtări, considerând că nu va mai fi niciodată la fel, fetele pasionate de frumuseţe îţi oferă o soluţie viabilă: acetona! Agenţii care înlătură coloranţii din ojă sunt ideali pentru petele de pe încălţăminte, care dispar acum cât ai zice „tenişi”.

După ce ţi-ai murdărit tenişii albi, înmoaie o dischetă demachiantă în acetonă şi şterge cu ea cauciucul pantofilor, insistând până ce vei scoate toată murdăria. Trucul funcţionează şi pentru pantofii din piele, aşa că vei avea şi mai multe motive de bucurie!

 

Dar nu e acetona mult prea dură pentru delicaţii mei tenişi albi? Într-adevăr, metoda, deşi este eficientă, poate compromite starea accesoriilor tale. De aceea este recomandat ca imediat după curăţare să aplici pudră de bebeluşi sau vaselină pe tenişi, pentru a-i proteja mai bine de eventualele leziuni.

sursa: realitatea.net