Care este anotimpul în care ești în cea mai bună formă în funcție de zodie 1

Anotimpurile ne influențează într-o foarte mare măsură starea de spirit. Unii sunt în formă de zile mari în anotimpuri mai reci, pe când alții iubesc soarele și căldura și preferă să fie mereu încojurați de razele soarelui.

 

Iată care este anotimpul care îți permite să fii în cea mai bună formă în funcție de semnul tău zodiacal.

Berbec

 

Primăvara este anotimpul care le „trage cu ochiul” nativelor acestei zodii. Mireasma florilor, aerul proaspăt al dimineții și căldura care abia începe să se facă resimțită sunt cele care le vor perminte femeilor berbec să fie într-o formă de zile mari. Orice călătorie planificată în această perioadă a anului va fi o reușită certă.

Taur

Un pic mai multă căldură va aduce o dispoziție mult mai bună pentru femeia taur. Aceasta se simte bine atunci când poate să se bucure din plin de razele soarelui și căldura pe care-o emană. Statul la plajă este binevenit și cu siguranță femeia taur va profita din plin de soarele călduros din această perioadă.

Gemeni

Se pare că gemenele dau un randament maxim pe perioada verii, iarna nefiind pe placul acestora. Un eveniment unic va fi binevenit, deoarece femeia gemeni se va simți bine dar va și arăta bine în această perioadă.

Citeste horoscopul complet pe YVE