afi

Pe 1 iunie, AFI Palace Ploiești devine mallul copilăriei. Sub conceptul AFI Land, centrul comercial se transformă într-un adevărat tărâm al distracției, cu multe evenimente tematice, locuri de joacă pe placul copiilor și personaje care vor anima atmosfera.

AFI Palace Ploiești a pregătit pentru copii o atmosferă specială cu baloane, bomboane, vată pe băţ, pentru toți cei care vor veni în mall să sărbătorească. Pentru ca ziua să fie cât mai frumoasă, aceștia sunt așteptați cu un program de muzică și dans, susținut de şcolile de dans Silhouette, Vogue şi Clubul Artist. Spectacolul va avea loc în zona foodcourt, începând cu ora 15:00.

Totodată, Cookie, o simpatică mascotă pisoi, va defila pe holurile mallului și îi va întâmpina pe cei mici cu multă veselie.

Pe 1 iunie, MaxFun, cel mai nou concept de divertisment din AFI Palace Ploieşti, a pregătit pentru copii un program de evenimente distractive și multe surprize. Începând cu ora 16:00, prichindeii îi vor putea întâlni pe Minnie şi Mickey Mouse și vor avea parte de concursuri de karaoke, facepainting, modelaj baloane şi multe alte momente dedicate. În plus, copiii cu vârste cuprinse între 3 şi 6 ani vor putea participa la concursul Kinder Fun, în zona Baby Area.

Ziua Copilului este sărbătorită și la Cinema City cu un program special, ce aduce pe marele ecran povești celebre, precum Alice în Tara Oglinzilor, Robinson Crusoe, Ţestoasele Ninja 2, Angry Birds Filmul, Cartea Junglei.

AFI Palace Ploiești devine mallul copiilor de 1 iunie, iar aceștia se vor putea bucura de surprize la tot pasul. Magazinele vor avea vitrinele decorate după tematica zilei, iar în zona de food court restaurantele vor avea oferte speciale, pentru ca cei mici să aibă parte de preparate gustoase la prețuri avantajoase.