Lansare carte

Joia aceasta, AFI Palace Ploiești găzduiește evenimentul de lansare a cărții intitulate Puterea părinților. Succesul copilului tău depinde de tine, lucrarea autoarei Adriana Mitu. Evenimentul va fi organizat în fața librăriei Cărturești și va începe de la orele 18:30, participarea fiind gratuită.

 

Adriana Mitu are o vastă experiență în domeniul consultanței familiale și lucrează ca formator acreditat ANC, Parenting Trainer, Trainer pentru dezvoltarea inteligenței emoționale a copiilor și Instructor acreditat aware parenting în România.

Cartea pe care o va lansa în cadrul centrului comercial reprezintă o muncă îndelungată de cercetare și cuprinde teoriile a 7 specialiști de renume mondial. Pe lângă acestea, au fost intervievate 24 de persoane, printre care psihologi, terapeuți, traineri din domeniul parentajului, actrițe, mame, profesori, autori de carte.

Evenimentul de lansare din AFI Palace Ploiești este adresat părinților, dar și persoanelor care lucrează sau își petrec o perioadă foarte mare de timp cu copiii, cum ar fi profesorii, bunicii s.a.

 

Activitatea va fi interactivă, astfel că cei care vor avea întrebări privitoare la creșterea și dezvoltarea copilului, vor putea solicita opinia specialistei Adriana Mitu, autoarea cărții.