Cum te dai de gol atunci când înșeli în funcție de zodie

Fie că ai înșelat sau vei înșela pe viitor, cumva tot vei reuși să te dai de gol la un moment dat, fie mai devreme fie mai târziu. După cum știm, minciuna are picioare scurte și adevărul reușește mereu să iasă la iveală într-un fel sau altul, indiferent despre ce anume este vorba.

 

Iată cum reușește fiecare zodie să se dea de gol atunci când ajunge să-și înșele partenerul.

Berbec

Deși este considerată o persoană puternică, nativa acestei zodii va reuși să-și piardă foarte repede calmul atunci când va fi întrebată dacă a înșelat sau nu. Șiruri lungi de întrebări vor fi elementul care va reuși să o facă pe nativa acestei zodii să se dea de gol, iar nervii nu vor întârzia să apară.

 

Taur

O stare tensionată și încordată va reuși să aducă adevărul la suprafață în cazul femeii taur. Prin această tensiune care va pune stăpânire pe ea, femeia taur va reuși să dea de bănuit iar secretul ei nu va mai putea fi păstrat în taină.

Gemeni

 

Femeia gemeni va evita cu desăvârșire să abordeze orice subiect care face referire la înșelat, chiar dacă nu este vorba de persoana ei. Acest lucru o va demasca și va scoate la iveală secretul ei ascuns cu privire la acest subiect.

Citeste horoscopul complet pe YVE.ro