raw 3

"Iubește-ți boala! Cum să fim sănătoși și să descoperim bucuria de a trăi" este una dintre cele mai bine vândute cărți din lume.

 

Scrisă de Valeri Sinelnikov, medic psiholog, specialist în homeopatie, hipnoză și psihoterapie, cartea a fost tradusă în 20 de limbi și vândută în peste 14 milioane de exemplare. A transformat viețile a milioane de oameni și i-a ajutat să își înțeleagă cauzele bolilor, ascunse de fiecare dată în ungherele subconștientului lor. Foarte mulți cititori au declarat că această carte le-a modificat definitiv percepția despre viață, ajutându-i să depisteze ce le-a stat în tot acest timp în cale, de unde apar problemele pe care le au și ce trebuie să facă pentru a le elimina. Astfel, ei au înțeles mai bine cauzele reale ale bolilor și disconfortului lor și, cel mai important, au aflat că pot deveni sănătoși și fericiți prin lucrul cu sinele, iubire și credință.

Deși autorul citează pe alocuri versete din Biblie, cartea Iubește-ți boala! vorbește despre Divinitatea absolută și rolul ei în Univers și despre adevăruri eterne, ceea ce o face să se adreseze oamenilor de toate religiile și orientările religioase, deoarece Adevărul este același pentru toate ființele vii.
Pas cu pas, autorul ne învață să ne iertăm, să gândim corect, să acționăm corect şi, astfel, să trăim corect în acest univers perfect, care este oglinda noastră fidelă. Dăruim iubire, primim iubire, iar una dintre cheile vindecării este să te iubești pe tine însuți, pentru că numai astfel poți dărui dragostea ta și celorlalți. Despre celelalte chei, dar și despre multe altele, găsiți detalii în carte.
Aplicând sfaturile cuprinse în Iubește-ți boala!, carte care este un ghid practic de lucru cu subconștientul, oamenii se pot vindeca de toate bolile fizice și sufletești – inclusiv de cele considerate incurabile – și își pot schimba definitiv viața în bine. Citiți această carte, dar, mai cu seamă, urmați-i sfaturile! Nu veți regreta!
Pentru comenzi sunați la telefon 0726281714 sau trimiteți mail la: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
(P)

 

 

Eveniment
  • Miercuri, 20 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

18 rachete antigrindină lansate în Prahova

Autoritatea pentru Administrare a Sistemului Național Antigrindină și pentru Creșterea Precipitațiilor a anunțat că au existat intervenții azi-noapte pentru combaterea grindinei. În mai multe...

IT&C
  • Miercuri, 13 Septembrie 2017
  • De Georgiana Kelemen

Samsung va lansa un smartphone cu ecran pliabil în 2018

Samsung a anunțat marți, cu doar câteva ore înainte de evenimentul de lansare al celor de la Apple, că intenționează să lanseze un smartphone pliabil în 2018. „Pot spune că obiectivul nostru actual...