Green Sugar

Cafeaua este de preferat să se servească neîndulcită pentru a nu-și pierde din aromă, însă dacă totuși se preferă îndulcitori, acesta trebuie să fie zahărul verde din ștevie.

 

Declarația, făcută pentru AGERPRES, vine de la barmanul Paul Ungureanu, ocupantul locului trei la World Barista Championship în 2015 și participant la Expoziția GastroPan 2016 care se desfășoară la Târgu Mureș în acest sfârșit de săptămână.

Paul Ungureanu are 11 ani de experiență în domeniul HoReCa, având experiență ca barman, barista, bar manager, F&B manager. El a participat la numeroase cursuri pentru barmani și manageri în țară și străinătate, iar în acest an a fost coleg de echipă în competiția mondială din Shanghai cu Alexandru Niculae, care a devenit primul campion mondial al României.

"Am început să folosesc foarte mult Green Sugar, care este un îndulcitor pe bază de ștevie, nu zahăr. Este un îndulcitor foarte bun pentru cafea și băuturi pentru că are 0% zahăr și scoate în evidență mai bine gustul cafelei, față de zahăr. Nu recomandăm să se folosească zahăr în cafea, pentru că îi diminuează din gust și din aromă, dar green sugar nu o face... mierea e toxică în băuturile calde, nu recomand", a spus Paul Ungureanu.
Citește articolul integral pe agerpres.ro