Locația ideală unde să te distrezi în funcție de zodieZi de naștere, sărbătorirea unui eveniment important din viață sau chiar o petrecere de burlăcițe, indiferent de care dintre acestea este vorba, locația și atmosfera sunt cele care le definesc în mare parte.

Află care sunt preferințele tale în ceea ce privește locația unde preferi să petreci până în zori.

Berbec        

Un club care să fie cât de cât elegant reprezintă locația de vis unde nativele acestei zodii vor alege să petreacă alături de gașca lor de prieteni. Dacă aceasta vine și cu idei pentru o tematică a petrecerii, seara va fi una de vis!

Taur

Cluburile nu par să fie pe placul femeii taur. Aceasta preferă locațiile de lux, restaurantele elegante unde muzica reprezintă elementul central al petrecerii, așa cum este și normal. Zgomotul foarte mare nu este chiar ceea ce își dorește nativa acestei zodii deoarece preferă să poată socializa într-o oarecare măsură.

Gemeni

Femeile gemeni nu vor sta locului toată seara motiv pentru care preferă acele localuri unde ringul de dans este mai ușor de găsit decât barul. Vor să se miște pe toate ritmurile posibile și să ciocnească cât mai multe pahare cu persoanele apropiate.

Citeste horoscopul complet pe YVE.ro

 

 

IT&C
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Georgiana Kelemen

WhatsApp adaugă o nouă opțiune

WhatsApp anunță introducerea unei noi funcții în aplicația pentru telefoanele mobile: utilizatorii vor putea să distribuie locația în timp real. „Astăzi, anunțăm lansarea unei noi opțiuni care vă...