therme bucuresti

La câteva luni de la deschiderea complexului Therme din Balotești, clienții au început să se plângă pe internet de comportamentul angajaților care asigură paza.

 

Astfel, pe site-ul amfostacolo.ro au fost postate mai multe reclamații privind activitatea acestora.

Iată câteva dintre ele:

 

Dupa ce am petrecut frumos timpul la piscina, la iesire dupa ce am platit ceea ce consumasem la masa un individ gras, mustacios ne-a spus raspicat "haideti ba miscati-va odata" in conditiile in care noi tocmai ieseam pe portile de la casa de marcat, nefiind coada, iar noi fiind un grup de cateva persoane. L-am intrebat respectuos ce s-a intamplat, care este problema. Dar nu a catadicsit sa se intoarca sa imi raspunda. Statea de vorba amical cu alti bodiguarzi in uniforma.

Acest individ dubios nu avea uniforma.

Recomand totusi apropiatilor acest loc pentru a se relaxa.

Rog pe angajatorii Therme sa ia atitudine cu privire la bodyguarzii prea agresivi!

Nu am venit acolo sa ne enervam, sa ne certam sau sa ne luam la bataie cu bodyguarzii, ci am venit sa ne relaxam.

Am fost atentionata de bodyguarzi ca inot si nu am voie, dar chiar nu deranjam pe nimeni, era o zi de marti fara prea multa lume in piscina... Bineinteles ca m-am dus la manager sa ma lămuresc daca am voie sa înot, tipul asta responsabil a tratat maxim de superficial toata problema... sunt complet dezamagita ca bodyguarzii fac legea, chiar am indraznit sa le reprosez ca habar nu au de regulament, acolo nu scrie nicaieri ca nu ai voie sa inoti, mai ales daca nu deranjezi pe nimeni. Chiar pot sa spun ca au facut un abuz, asa ceva nu faci decat daca ti se permite de mai sus.

Intregul personal nu cunoaste conotatia sintagmei “plural de curtoazie”, astfel ca toti se trag de bracinari cu tine, nu am reusit sa inteleg de unde aceasta cutuma!

Reprezentanții Therme susțineau, recent, că angajații firmelor de pază intervin pentur respectarea regulamentului de ordine interioară.

"Accesul in Therme  este reglementat de un regulament de ordine interioara, menit sa asigure confortul, siguranta si relaxarea clientilor nostri. Vizitatorii care incalca acest regulament au accesul restrictionat. Therme lucreaza cu mai multe firme de paza, ale caror atributii sunt sa se asigure ca regulamentul este respectat. Interzicerea accesului in centru se face exclusiv in urma incalcarii acestui regulament, si nu pe criterii etnice sau rasiale. Anual, Thermele din grupul nostru primesc cca 6 milioane de vizitatori din toate colturile lumii si de orice etnie. Grupul Wund respinge total discriminarile de ordin rasial, etnic sau xeonofob".