eveniment caritabil ploiesti
După ce în primele ediţii ale evenimentelor 11even Experiences mii de participanţi din mai multe oraşe ale ţării s-au bucurat de prezenţa unor vorbitori de excepţie, anul acesta conceptul 11even revine cu poveşti şi experienţe de viaţă, povestite de 11 invitaţi în 11 minute fiecare.

 

În 2011 invitaţii au acceptat provocarea de a vorbi fiecare în faţa unui auditoriu timp de 11 minute despre un eşec din viaţa lor, decizii luate şi schimbări, în 2012 temele centrale au fost bucuria şi curajul în viaţă, în 2014 fiecare eveniment 11even Experiences a avut ca punct central 2 teme: Humanizing work şi Bringing joy in life, în 2015 tema centrală a fost Despre oameni frumoși și poveștile lor, în 2016, tema este Puncte de cotitură – Momente care schimbă vieți.

 După succesul de la prima ediție din anul 2014, când au fost în Aula Universității Petrol-Gaze peste 230 de participanți, și după minunatul eveniment din 15 Mai 2015, Conferința 11even Experiences se întoarce la Ploiești pentru a III-a ediție - http://elevenevents.ro/oras/ploiesti

11even Experiences – Ploieşti, Ediția a III-a va avea loc în data de 19 Mai 2015, începând cu ora 17.00 în Sala Europa a Consiliului Județean.

 

Au confirmat, până în prezent, participarea în calitate de speakeri:

- Alex Gavriliu – Coach;

- Corina Neagu – HR Advisor, Trainer si Recruiter;

 

- George Baltă – Ambasador Wigns for Life World Run;

- Daniel Osmanovici – Prezentator TV;

- Ioana Maria Lupașcu – Solistă - Filarmonica Paul Constantinescu Ploiești;

 

- Andrei Roșu - Ultramaratonist - Manager de proiecte;

Înscrierile se fac on-line pe linkul - http://elevenevents.ro/inregistrare/ploiesti

Evenimentul va susține o cauză socială, la fel ca și la edițiile din anii trecuți, anul acesta cauza va fi Centrul Social „Sfântul Stelian” din Podgoria.

Toţi cei care doresc să facă parte din evenimentul 11even Experience Ploieşti, parteneri sau participanţi, pot contacta organizatorii locali, accesând site-ul http://elevenevents.ro/oras/ploiesti.

 

 

 

Social
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Toamna schimbă foaia. Prognoza meteo

Vremea neobișnuit de caldă din ultima perioadă va continua până duminică, temperaturile maxime înregistrate la Ploiești variind între 23 și 26 de grade. Începnd de săptămâna viitoare temperaturile...