Masează ți degetul arătător și vezi ce se întâmplă
Mâna este una dintre cele mai importante părți ale corpului pe care o folosim. Potrivit reflexologie, pe suprafața palmei se regăsește protecția tuturor organelor ale corpului.

Aceasta are cele mai puternice, strâns legate și complexe legături cu creierul nostru, toate aceste legături fiind directe.

Arătătorul are legătură cu stomacul și colonul, masarea lui fiind indicată în cazurile de diaree, constipație sau diverse alte probleme ale sistemului digestiv. Prima bază a falangei degetului arătător este asociată cu gura iar masarea acesteia are efect de anestezic în ceea ce privește durerile de dinți. În ceea ce privește musculatura dintre arătător și degetul mare, aici se găsește unul dinte cele mai importante centre de presopunctură chineză, cunoscută sub denumirea de „Fundul văii", care are efecte terapeutice asupra durerilor de cap.

Citeste articolul complet pe YVE.ro 

 

 

Social
  • Sâmbătă, 16 Septembrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Inițiativă lăudabilă a unor tineri din Prahova

Maratonul Curățeniei: un balaur și mulți feți-frumoși și Ilene Cosânzene. Un ochi râde, altul plânge. Ca-n poveste. O poveste cu un balaur cu multe capete, împotriva căruia și-au unit forțele mulți...