Ce băuturi preferi să bei în funcție de zodieCu siguranță nu trece o zi în care să nu consumi lichide, iar aici nu ne referim neapărat la apă plată. Chiar și atunci când ieși în oraș cu gașca ta de prieteni, cu siguranță preferi să încerci o băutură nouă, în special dacă și localul este unul în care nu ai mai fost până în momentul respectiv.

Iată care sunt preferințele în materie de băuturi în funcție de zodia ta.

Berbec

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Dacă analizezi un meniu de băuturi, cu siguranță o vei alege pe cea care sună cel mai ciudat. Nu te mulțumesc băuturile pe care le poți găsi chiar și în supermarket, de aceea încerci mereu tot felul de cocktail-uri care combină mai multe băuturi. Un „Bloddy Mary” parcă nu sună așa rău, nu?

Taur

Bere, vin iar bere și iar vin. Pentru tine cu siguranță nu este un chin și niciodată nu știi pentru care din cele două să optezi, motiv pentru care ai obiceiul de a le combina. Nu îți este frică de durerile de cap, mai ales dacă acestea se datorează unei seri de neuitat.

Gemeni

Se pare că cocktail-lurile care poartă denumiri sexuale sunt cele care îți trezesc poftele, aici referindu-ne la cele ale papilelor gustative. Dacă imaginația ta este una bogată, cu siguranță și gusturile tale în materie de băuturi sunt foarte diversificate. „Sex on the beach” sau „Orgasm” par a fi elegerile ideale pentru tine.

Citeste articolul complet pe YVE.ro

Daiana Miclea