party club

După tragedia din Colectiv mai multe cluburi din Ploiești au fost închise, multe dintre ele de frica amenzilor de la ISU. În prezent, doar două localuri de noapte mai funcționează, unul dintre ele organizând petreceri destinate exclusiv persoanelor cu vârsta mai mare de 21 de ani.

 

Timp de câteva luni, tinerii din Ploiești au fost nevoiți să-și găsească alternative la cluburile care și-au suspendat activitatea. Acum, însă, au două variante.

Una dintre ele este clubul Da Mask, aflat în zona Universității de Petrol și Gaze, iar cel de-al doilea este Koshin Glam Club, din zona Nord, Acesta din urmă a impus o restricție care i-a nemulțumit în special pe liceeni, accesul fiind permis numai celor care au cel puțin 21 de ani. Reporterii Observatorulph.ro au contactat reprezentații clubului, care nu au dorit să comenteze de s-a impus această limită de vârstă.

 

Citește și AFI Palace Ploiești renunță la patinoarul interior

Frecvența cu care ploieștenii merg în cluburi a scăzut și mai mult de săptămâna trecută, când a intrat în vigoare legea fumatului în spațiile publice.

Mulți dintre cei ce își pierdeau nopțile în club au preferat să stea acasă weekend-ul trecut, iar cei care au ales totuși să iasă a trebuit să meargă în afara clubului pentru a putea fuma. Din acest motiv, distracția s-a terminat mult mai devreme decât de obicei, când petrecerile durau până în zori.

Un alt club renumit, Zappa, care funcționa în incinta mall-ului AFi Palace Ploiești a fost închis luna trecută, în locul său urmând să funcționeze Maxfun (detalii AICI).

În lipsa unor cluburi de noapte atractive, tinerii aleg varianta pub-urilor, restaurantelor cu formații live, cinematografele din mall-uri sau sălile de jocuri.

koshin

 

 

Auto-moto
  • Duminică, 24 Septembrie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Accident în Câmpina - două persoane rănite

Nicio zi fără accidente în Prahova. Două autoturisme au intrat în coliziune, în Câmpina. Accidentul s-a produs pe strada Griviței, la intersecția cu Bulevardul Culturii, din orașul Câmpina. În...